Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ejder Demir son sürat çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Ejder Demir çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:56
Kaynak: İHA
Ejder Demir son sürat çalışıyor

Demir, “24 Haziran’da yapılacak seçimler daha önce yapılan seçimlerden çok farklı. Milletimiz ülkenin yarınlarını şekillendirecek bir tercihte bulunacak. O nedenle ince eleyip, sık dokuyacaktır” dedi.

Seçim çalışmalarını çeşitli STK, Mahalle ve esnaf gezileriyle sürdüren Milletvekili Adayı Avukat Ejder Demir, Gaziantepli seçmenlerden yoğun ilgi görüyor. Demir, MHP’nin bu seçimler öncesi büyük bir rüzgâr yakaladığını sahada yaptıkları çalışmalar sırasında seçmenin kendilerine hissettirdiğini söyledi. Demir, “En son 1999 yılında Gaziantep’te böyle bir hava yakalanmıştı ve MHP Gaziantep’te birinci parti olarak 3 milletvekiliyle TBMM’de temsil edilmişti. Saha çalışmalarımızda seçmenin MHP adaylarına gösterdiği ilgi o dönemden çok daha fazla. 24 Haziran seçimlerinde beklenen ve tahmin edilenin çok üstünde bir oy oranına ulaşacağımızı düşünüyor ve inanıyorum” diye konuştu.

24 Haziran seçimleri öncesi Vatan, millet, bayrak sevdalılarının Cumhur İttifakı çatısı altında buluştuğunu dile getiren Demir şunları söyledi:

“Kritik ve ne yazık ki kardeşin kardeşe kırdırıldığı bir coğrafyada yaşıyoruz. Yıllardır bölgemizde kan ve gözyaşı var. Haritalar yeniden çizilmek isteniyor. Bölgemizde yaşanan olayların hiçbirisi anlık ya da kendiliğinden gelişin olaylar değil. Her şey bir plan dahilinde yaşanıyor. Biliyoruz ki bu plana zamanla Türkiye’de dahil edilecek. Bu sebeple önümüzdeki süreçte bölge ülkeleri ve Türkiye üzerinde kirli plan yapanlara fırsat vermemek için güçlü bir Cumhurbaşkanı ile birlikte Cumhur İttifakı’nın mecliste güçlü bir yapıya sahip olması gerekiyor. Bizlerin de amacı MHP’yi ittifakta güçlü bir konuma taşımak. Parti olarak özellikle Gaziantep’ten meclise en az 3-4 milletvekili ile katkı sunmak istiyoruz. Bunun için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin oynanan oyunları görüp, özellikle 24 Haziran’da sandığa giderken bunları aklında bulundurması ve tercihini buna göre yapıp bölgemiz ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozması geleceğimiz açısından hayati bir önem taşıyor” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.