Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ejder Demir startı verdi

MHP Genel Merkezi’ne Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Ejder Demir, seçim kampanyasının startını il başkanlığında partililer ve basın mensupları ile bir araya gelerek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2018 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:31
Kaynak: İHA
Ejder Demir startı verdi

Parti binası önünde sevgi gösterileriyle karşılanan Demir, miting gibi kalabalığa hitap etti. Demir, “Gaziantep’e sahip olmak için değil, sahip çıkmak için adayım. Elbirliği ve gönül birliğiyle Gaziantep’in tüm sorunlarını birlikte çözeceğiz” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Avukat M.Ejder Demir, seçim kampanyasını resmen başlattı. Demir’in, MHP İl Başkanlığı’nda partililer ve basın mensuplarıyla buluşması gövde gösterisine dönüştü.

Geçtiğimiz hafta MHP Genel Merkezi’ne Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yapan Ejder Demir, hafta sonunda parti il binasını ziyaret etti. MHP İl Başkanlığı önünde miting gibi bir kalabalık ile karşılanan Demir, “Bugün itibariyle seçimin startını vermiş bulunmaktayız. Kanım, canım, herşeyimle Gaziantep için varım, Gaziantep için varolacağız. Bu kent için ne gerekiyorsa, onu yapacağıma söz veriyorum. Gerektiğinde yumruğumu masaya vuracağım, gerektiğinde bedenimi taşın altına koyacağım. Gaziantep’i huzur ve güven şehri yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

KUTLU YOLA ÇIKMIŞ BULUNMAKTAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Türkiye’nin teminatı ve çimentosu olduğunu, kendisinin de böyle bir partinin mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirten Demir, “Mazisi insanlık tarihi kadar eski, esareti elinin tersiyle itmiş, şanı ve şerefiyle dünyaya nam salmış Gazi şehrimizin kıymetli evlatları. Bugün sizlere bağrından nice yiğit vatan evlatları çıkarmış memleketimiz için yapacaklarımızı anlatmayacağım. Bugün sizlere sıra sıra vaatlerde bulunmayacağım. Sizin aklınızda ne varsa, sizin gönlünüzden ne geçiyorsa, ben de bu kutlu yola aynı duygu ve düşüncelerle çıktım” diye konuştu.

GAZİANTEP HEPİMİZİN

Gaziantep’in 9 ilçesi ve her metrekaresiyle tarihinin şan ve şeref dolu olduğunu vurgulayan Demir, “Bu memleket bizim. Hepimiz memleketiz. Biz hep birlikte Gaziantep’iz. Şahinbey bizim, Şehitkamil bizim. Nurdağı, Nizip, İslahiye, Araban, Yavuzeli, Oğuzeli, Karkamış bizimdir, Kundaktaki bebek bizim emanetimiz. Çocuklarımız da, yaşlılarımız da, gençlerimiz de bizim emanetimiz. Bundandır ki, herkes için, Gazi şehrimiz için buradayız” şeklinde konuştu.

KENT HUZUR VE GÜVEN İSTİYOR

Gaziantepli’nin ne istediğini çok iyi bildiğini belirten Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şehrin yaşayan her bir ferdi, güven ve huzur içinde, temsilde adaletin yerleştiği, eşit hizmet kalitesinden yararlandığı, yeni bir döneme merhaba diyecek. Huzur ve güven içerisinde, mutlu bir Gaziantep’te yaşayacak. Aradığımız ve ihtiyaç duyduğumuz şeyin huzur ve güven olduğunu unutmamalıyız. Güzel bir ev yapabilirsiniz. Güzel bir tesis, güzel bir müze, hatta güzel bir şehir yapabilirsiniz. Ancak, içerisine huzur, güven ve mutluluk koyamadıkça hiç bir değeri yoktur. Bizim derdimiz, bu kutsal şehri hak ettiği refah ve mutluluğa ulaştırabileceğimizdir, Her yapılanma ve yenilenme sürecinde ayrıştıran, uzaklaştıran, dağıtan bir belediyecilik anlayışıyla değil, memleketimizde yaşayan her kesimden insanın huzuru ve mutluluğu için birleştirici, kaynaştırıcı, kucaklayıcı bir anlayışla hareket edeceğiz.

MUTLU BİR GAZİANTEP İÇİN

Buraya gelerek, bizleri onurlandıran kıymetli hemşehrilerimize, gönüldaşlarımıza, dost ve akrabalarımıza, en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Gaziantep’imize hizmet için, hemşehrilerimize hak ettikleri huzur ve güveni tesis etmek için, mutlu bir Gaziantep için, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum.”

GAZİANTEP’E SAHİP ÇIKMAK İÇİN ADAYIM

Demir, konuşmasını şöyle tamamladı: Ben buradan hepinize söz veriyorum. Bu kent için, Gazi Şehir için canımı kanımı vermeye, tüm bedenimi taşın altına koymaya hazırım, yapacağım. Bu kentin sorunlarını, tüm hemşehrilerim ve gönüldaşlarım ile birlikte el birliği ve gönül birliği ile çözmeye talibim. Bu yolda gerektiğinde yumruğumuzu masaya vuracağımdan, bu kent için her şeyi yapacağımızdan kimsenin zerre kuşkusu olmasın. Açık söylüyorum. Biz, Gaziantep’e sahip olmak için değil, sahip çıkmak için bu yola çıktık. Bunun için adayım…”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.