Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekici’den 1 mayıs mesajı

Türk halkının, emek düşmanı politikaları ve politikacıları 24 Haziran’da sandığa gömeceğini ifade eden CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, “bu 1 Mayıs, üreterek tüketen ve hakça bölüşen bir Türkiye’nin habercisidir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 20:49
Kaynak: İHA
Ekici’den 1 mayıs mesajı

Ekici, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, işçilerin, emekçilerin gerçekten bayram yapacağı günlerin çok yakın olduğunu vurguladı.

Ekici’nin mesajı şöyle:

“Türkiye geride kalan 15 yılda, ekonomik kriz bahanesiyle gasp edilmeye çalışılan haklar, kayıtdışı çalışma baskıları, özelleştirmeler, sendika düşmanlığı ve daha birçok emek düşmanı politikayla mücadele etmek zorunda kaldı.

Ancak bugün, emeği ‘en yüce değer’ olarak gören ve bu uğurda bedel ödeyenler, gerçek bayramın arifesindedir. İnsanca yaşanabilir bir Türkiye isteyenlerin, adalet isteyenlerin, bütün gücünü emeğinden ve alınterinden alan milyonların 1Mayıs’ı gerçekten bayram olarak kutlayacağı günler, bugün her zamankinden daha yakındır.

15 yıldır iktidarda olan irade artık yolun sonuna gelmiştir. Türk milleti, emek düşmanı politikaları ve politikacıları 24 Haziran’da sandığa gömecektir. Bu 1 Mayıs, üreterek tüketen ve hakça bölüşen bir Türkiye’nin habercisidir.

Bu inanç ve kararlılıkla, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Bayramı kutluyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.