Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emrullah Tabur: Hizmet için adayım

“Oğuzeli’ne yeniden Ak Parti bayrağını dikeceğim” diye yola çıkan Emrullah Tabur, Oğuzeli Belediye Başkan adayı oldu. İlçe binasına büyük bir kalabalıkla giden Tabur, başvuru dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:59
Kaynak: İHA
Emrullah Tabur: Hizmet için adayım

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Tabur, ilçesine hizmet için göreve talip olduğunu söyledi. Gaziantep’te sadece Oğuzeli’nde Ak Partili belediye olmadığına dikkat çeken Tabur, genel merkezin takdiri ile aday gösterilmesi halinde Oğuzeli’ni yeniden Ak Parti’nin kalesi haline getireceğini söyledi. Aday gösterilse de gösterilmese de 30 Mart seçimlerinde partisi için çalışacağını belirten Tabur, “Partim için, davam için ve ilçem için göreve talibim. Genel merkezimizin takdiri ile aday gösterilsem de gösterilmesem de aynı şevk ve istekle çalışıp ilçemize Ak Parti bayrağını dikeceğim. İnşallah bu işi hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Tabur ailesinin ortak kararı ile aday gösterilen Emrullah Tabur, Oğuzeli ilçesinin sorunlarını çok iyi bildiğini ve projeleri ile çözüm üreteceğini dile getirdi. Tabur, “İlçemizin ekonomisi tarım ve hayvancılık sektörüne bağlı olduğundan dolayı,, ben de ilçemizde istihdam ve girişimcilik amacı ile tarım ürünleri sektörüne dayalı tesisler kurdum. İlçemizin bütün mahallelerinin ürettiği tarım ürünlerinin alımını üstlenmekteyim. Hayvancılık yapan çiftçilerimize yem ürünleri imalatı yaparak tedariklerini sağlıyorum. İlçe ekonomimize katkı sunacak projelerim de var” ifadelerini kullandı.

EMRULLAH TABUR KİMDİR?

Emrullah Tabur, 1983 yılında Gaziantep ili Oğuzeli ilçesinin Kayalıpınar mahallesinde dünyaya geldi. Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Tabur ailesinin bir ferdi olan Emrullah Tabur, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme bölümünü bitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Tabur, orta derecede İngilizce ve Arapça biliyor. Tabur, hala 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Gaziantep İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.