Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EN İYİSİ YİNE DİVAN

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) tarafından bu yıl 10. su düzenlenen “Quality Management AWARDS 2019“ Ödülleri Antalya’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2019 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:11
Kaynak: İHA
EN İYİSİ YİNE DİVAN

Divan Gaziantep, Güneydoğu Anadolu bölgesinin en iyi şehir oteli ödülüne layık görüldü.

 Kalite Yönetim Ödülleri, Türkiye’nin ve KKTC’nin Turizm profesyonellerini, turizm yatırımlarını ve yatırımcılarını, bölge, tur operatörü, acenteleri, Türkiye turizmine kattıkları değer için teşekkür etmek ve daha iyisi için teşvik etmek amacıyla verilmektedir.

Bu bağlamda bölgesel oteller kategorisinde 2019 yılı Güneydoğu Anadolu’nun en iyi oteli Divan Gaziantep seçildi. Açıldığı günden bu yana sürdürülebilir, kalite odaklı yönetim anlayışı ile Divan Gaziantep gerek şehir turizmine gerekse de bölge turizmi içim katma değerler oluşturmaya devam ediyor.

100,254 oyun kullanıldığı seçmeler sonucu ödülü alan Divan Gaziantep Otel Müdürü Mühlüm Şen, teşekkür konuşmasında “Bu ödülü tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Bu ödül tutkulu, disiplinli, istikrarlı çalışma anlayışının sonucudur. Divan olarak daha iyisini başarmak için misafir ve çalışan odaklı yönetim anlayışımızı daha da geliştiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.