Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler şenlikte buluştular

Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle spor ve sanat şenliği düzenlendi. Engelli sporcular önce yarıştı sonra doyasıya eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 13:25
Kaynak: İHA
Engelliler şenlikte buluştular

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle organize edilen spor ve sanat şenliğinde, özel sporcuları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bir gün değil yılın her anında özel sporcuların yanında olduklarını belirtti. 100 metre serbest stilde düzenlenen yarışların arından gerçekleştirilen ödül ve sertifika töreninde katılımcı sporculara ve tribünleri dolduran velilere seslenen Başkan Fadıloğlu, konuşmasında, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle organize edilen bu özel programda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şehitkamil Belediyesi olarak yılın her anında engelli vatandaşlarımızın yanında ve destekçisi olmaya gayret ediyor ve onlarla birlikte engelleri tek tek kaldırıyoruz. Bu günde bu özel programda fırsat verildiğinde özel sporcularımızın neleri başardığına bir kez daha tanıklık ettik. Ben bu gün burada yer alan tüm sporcularımıza ve onları her anlamda yalnız bırakmayan değerli velilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program boyunca özel sporcularla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, program esnasında gerçekleştiren müzik dinletisinde özel sporculara eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

SPORCULARIN VELİLERİNDEN TEŞEKKÜR

Dünya Engelliler Günü Spor ve sanat Şenliği ödül töreninde katılımcı sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu’na sporcu velileri yıl boyunca çocuklarına gösterilen ilgi ve verilen desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Özel Sporculardan Ozan Can Tutar’ın velisi Gülay Tutar, tüm özel sporcular ve sporcu velileri adına yaptığı açıklamada, “Şehitkamil Belediyemiz, halkımızın hizmetine sunduğu sportif tesislerle yıl boyunca bizlerin yanında, çocuklarımızı bu ortamda nitelikli bir eğitme tabi tutuluyorlar. Hocalarımız, eğitmelerimiz çok güler yüzlü ve oldukça ilgililer. Ben özelikle Alleben Yüzme Havuzunda görevli herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu bu gün olduğu gibi yılın her anında bizlerin ve çocuklarımızın yanında ve destekçisi. Bu farkındalık günde de çok özel bir programa imza atmışlar. Ben şahsım ve tüm sporcu velilerimiz adında düzenlenen bu özel organizasyondan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu nezdinde tüm Şehitkamil Belediyesi çalışanlarına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.