Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ENGELSİZ ŞAHİNLER GALİBİYETE ODAKLANDI

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, hafta sonunda oynayacağı Ankara TSK maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2019 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 03:06
Kaynak: İHA
ENGELSİZ ŞAHİNLER GALİBİYETE ODAKLANDI

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligine fırtına gibi başlayan, ligin ilk iki haftasını galibiyetle kapatan ve üçüncü haftayı bay geçiren Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, hafta sonunda oynayacağı Ankara TSK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kendi evinde oynayacağı bu maçı kazanmak isteyen Engelsiz Şahinler, galibiyete odaklandı.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Süper Ligin 4. Haftasında kendi evinde Ankara TSK ile oynuyor. Bu maçın hazırlıklarını Antrenör Muharrem Karakafa idaresinde sürüden engelsiz şahinlerin tek hedefi galibiyet.

Süper Ligin ilk haftasında deplasmanda Bağcılar Belediyesini, ikinci haftada İskenderun’u yenerek ikide iki yapan Gazişehir, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ligden çekilmesinden dolayı üçüncü haftayı bay geçirdi. Ligin 4. Haftasında bu hafta Ankara TSK’yı misafir edecek olan Engelsiz Şahinler, galibiyet serisini devam ettirmeyi hedefliyor.

Bu sezon hedef konusunda çıtayı biraz daha yükselttiklerini belirten Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde 2019-2020 sezonuna iyi bir başlangıç yaparak oynadığımız iki maçı da kazandık. Gönül ister ki Ankara Büyükşehir Belediyesi ligden çekilmeseydi. Bundan dolayı ligin üçüncü haftasını bay geçirmek zorunda kaldık. Bu hafta kendi sahamızda çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ankara TSK ligin iyi takımlarından, lige renk katan bir takım. Bizde Gazişehir olarak iyi takımız. Sporseverler zevkli, çekişmeli, mücadele gücü yüksek bir karşılaşma izleyecekler. Takımımızda hazırlıklar devam ediyor. Antrenörümüz Muharrem Karakafa idaresinde devam eden çalışmalarımızda tempo oldukça yüksek. Kendi saha ve seyircimiz önünde maç kaybetmek istemiyoruz. Sporcularımız verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek maçı kazanacaklar. Buna yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.