Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ERDEMOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI

Merinos Halı kurucusu ve onursal başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 13. Yılında mezarı başında düzenlenen törende Kur’an-ı Kerim okunarak anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2019 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 07:19
Kaynak: İHA
ERDEMOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI

Anma törenine Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, ailesi, sevenleri, öğrenciler, hemşerileri ve vatandaşlar katıldı.

Gaziantep Asri mezarlıktaki aile kabristanı başında yapılan anma töreninde Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun sağlığında yaptığı hizmetler, yaşam felsefesi, ilkeleri ve hayır işleri anlatıldı. Törene ailesi, sevenleri, yaptırdığı okullarda okuyan öğrenciler, çalışanları ve vatandaşlar katıldılar. Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların ardından Erdemoğlu ailesi adına bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ebediyete intikalinin 13. Yılında ilkelerinden taviz vermeden ülkeye, devlete, millete ve bayrağa hizmet etmeye devam ettiklerini ifade etti. İbrahim Erdemoğlu “ Yine tüm ailenle, akrabalarınla, hemşerilerinle, dostlarınla ve sevenlerinle huzurundayız. Bize öğrettiğin yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Gaziantep ilimizde sevgili eşin, hayat arkadaşın, sevgili annemiz adına yaptırmış olduğumuz Gaziantep’in en büyük ve en güzel camisini ibadete açtık. Senin ismini taşıyan vakfımızda üniversitede okuyan öğrencilere verdiğimiz burs sayısı 930 kişiye ulaştı. Oğlun Ali Erdemoğlu adına Besni ilçemizde Fen Lisesi yapımına başladık. En kısa sürede eğitim öğretime açacağız. Ayrıca Besni ilçemiz Oyratlı köyüne oğlun Ali Erdemoğlu adına yaptırdığımız sağlık ocağı inşaatı tamamlandı. En kısa zamanda hizmete açılacak. Nisan ayında Adıyaman ili Tut ilçesine senin adına yapılacak olan taziye evi inşaatına başlayacağız. Bizler senin çizdiğin ilkelerden sapmadan ilçemize, ilimize, ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden, zararlığa uğratmadan, başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Erdemoğlu ailesi adına herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anma töreninden sonra akşam yatsı namazını müteakip Servi Erdemoğlu camisinde mevlit okundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.