Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresini yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığına tekrar seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2021 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 01:57
Kaynak: İHA
Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi

Erdoğan, Ankara Spor Salonu’na gelerek partililere hitaben bir teşekkür konuşması yaptı.

Kongrenin Türkiye’ye ve Türk milletine hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şahsımı bir kez daha genel başkanlık görevine layık gördüğünüz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. MKYK, Merkez Disiplin Kurulu, Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kuruluna asil ve yedek olarak seçilen tüm arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. AK Parti olarak yeni bir heyecanla, daha büyük bir aşkla 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

GAZİANTEP TAM KADRO

Kongreye AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ve İlçe Belediye Başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetimleri dahil tam kadro hazır bir ekip olarak büyük kongrede gövde gösterisinde bulundular.

TAYYAR MKYK’DA

Ak Parti 7. Olağan Büyük kongrede, AK Parti Gaziantep eski milletvekili Şamil Tayyar 75 kişilik Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda yer aldı.

BAKBAK VE TATAR MKYK’DA YOK

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu listesinde 6. olağan kongrede yer alan Merve Tatar ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak’ın 7. olan kongresi Merkez Karar Yönetim Kurulu listesinde yer almadı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.