Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzincanlı, duygu dolu bir gece yaşattı

Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen ‘Şehitler Günü Anma Programı’ kapsamında Gazianteplilerle buluşan Dursun Ali Erzincanlı, kum sanatçısı Veysel Çelikdemir ile beraber duygusal bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:52
Kaynak: İHA
Erzincanlı, duygu dolu bir gece yaşattı

Şehitler Günü Anma Programı dolayısıyla organize edilen Dursun Ali Erzincanlı ile şiir dinletisi ve Veysel Çelikdemir tarafından yapılan kum sanatı gösterisi Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Gaziantepliler, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik, Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı. Sahneye ilk çıkan kum sanatçısı Veysel Çelikdemir’in gösterisi büyük ilgiyle takip edildi. Ardından sahneye çıkan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlarla etkinliğe katılanlara duygu dolu anlar yaşattı. Erzincanlı’nın 15 Temmuz şehitlerinden Ömer Halisdemir için seslendirdiği ‘Otuz Kuş’ isimli şiir, salondakileri ağlattı. Dursun Ali Erzincanlı, son olarak Afrin’de şehit olan Mehmetçikler için kaleme aldığı ‘Duvak’ şiirini okudu.

Konser sonunda uzun süre ayakta alkışlanan Dursun Ali Erzincanlı, “Allah; vatanımızı, devletimizi, milletimizi, evlatlarımızı her türlü kötülükten muhafaza etsin. Başta kıymetli Başkanım Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm hanımefendi kardeşlerimi, beyefendi kardeşlerimi saygıyla hürmetle selamlıyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAMAMIZ LAZIM

Katkılarından dolayı her iki sanatçıya da teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Tüm şehitlerimizin makamı âli olsun. Allah, hepimizi şefaatine nail eylesin. Veysel Demirçelik; Çanakkale’den, Mehmet Kamil’den, 15 Temmuz’dan Afrin’e kadar uzanan güzel bir sunum yaptı. Sanatı yerinde kullanırsak neler icra edilebileceğini hep birlikte gördük. Dursun Ali Erzincanlı, birbirinden güzel eserler seslendirdi. Hakikaten şehitlerimizi unutmamamız lazım. Bize böylesine güzel ve anlamlı bir gün yaşattıkları için sanatçılarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Allah, milletimize geçmişte yaşadığımız kötü günleri tekrar yaşatmasın” şeklinde konuştu.

ÇOK GÜZEL BİR PROGRAMDI

Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan izleyici Büşra Emmioğlu, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir programdı. Çok duygulandık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Her özel günde böyle anlamlı programlar düzenlenmeli diye düşünüyorum. Çünkü çok duygu dolu anlar yaşıyoruz. Bu tür programları küçük çocuklarımız da görüyor, izliyor. Onlar da çok önemli şeyler öğreniyorlar. Bu gecenin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, program sonunda katkıları dolayısıyla Dursun Ali Erzincanlı ile Veysel Çelikdemir’e çiçek takdiminde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.