Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski borular değişiyor

Şehir merkezinde 40 yıldan buyana hizmet veren ancak eskimesinden dolayı sık sık arızalanan ve su kaybına neden olan içme suyu boruları değiştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 13:14
Kaynak: İHA
Eski borular değişiyor

GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehrin değişik bölgelerinde yapılan araştırmalar neticesinde eskimiş olan öngermeli beton borular çelik borular ile değiştiriliyor.

İlk etapta Zübeyde Hanım Bulvarı’nda 200 metrelik kısmı yenileyen GASKİ görevlileri; devamında 1 kilometrelik Fevzi Çakmak Bulvarı’nın içme suyu borularını değiştiriyor.

SU KESİNTİSİ YAPILMAYACAK

Hem Kartalkaya Barajı’ndan şehre gelen eski su borularını değiştirdiklerini hem de şehir içinde bulunan eski su borularını değiştirdiklerini ifade eden GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, “Tabi bunu gerçekleştirirken herhangi bir su kesintisine gitmiyoruz. Hem eski boruları değiştiriyoruz hem de şehrin içme suyunu sağlıyoruz. Bu değişimleri yaparken vatandaşlarımız rahat olsunlar, hiçbir su kesintisine gitmiyoruz” dedi.

Daha sonra Fikri Paşa Caddesi ile Hasip Dürrü Cadesi’nde 2 kilometrelik kısımda içme suyu borularını değiştirecek olan GASKİ, kentin diğer alanlarındaki eskiyen boruları da değiştirecek.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.