Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirli genç işadamları GTO’yu ziyaret etti

TOBB Eskişehir Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Egemen Temizsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:13
Kaynak: İHA
Eskişehirli genç işadamları GTO’yu ziyaret etti

Eskişehir heyeti, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bazı tesisleri gezdikten sonra GTO’da Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu ile TOBB Gaziantep Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci’den şehrin ticaret ve sanayisi hakkında bilgi aldı.

Konukoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, gençlerin iş hayatında var olmasından duyduğu mutluluğu belirterek, “TOBB tarafından oluşturulan Genç Girişimciler Kurullarını hem şahsım hem de şehrim adına çok önemsiyorum” dedi.

Gaziantep ekonomisinin bugünkü başarısının temelinde girişimci ruhun yattığına vurgu yapan Konukoğlu, şöyle devam etti:

“İşte bu kurullar girişimcilik ruhunun yok olmaması, aksine gelişerek nesilden nesile taşınabilmesi için çok önemli. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkemizin sosyo-ekonomik kalkınması için sizlere ihtiyacımız var. Oda olarak Genç Girişimciler Kuruluna önderlik yapmaktan onur duyuyoruz. Kurul üyelerimize de bize bu onuru yaşatacak faaliyetlere imza attıkları için teşekkür ediyorum. Kurulur düzenlediği ‘Tecrübe Paylaşım Toplantıları’ sadece gençlerin değil bizlerin de ufkunu açıyor. Konusunda uzman, başarı öyküleri yazmış isimlerden bizler de yeni şeyler öğreniyoruz. Yine Türkiye genelinde örnek bir proje olan ‘Girişimci Havuzu Projesi’ gençlerimiz adına umudumuzu yükseltiyor. Gençlerimizin potansiyellerini görmemize ve geleceğe daha umutla bakmamıza neden oluyor. Öte yandan üniversite öğrencilerini kucaklamaları, onları iş dünyasıyla bir araya getirerek geleceğe hazırlamaları da takdire şayandır.”

TOOB Gaziantep Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci de Oda’nın büyük destekleriyle önemli projelere imza attıklarını söyledi.

Yetkinşekerci, GTO’nun getirdikleri bütün projelere destek verdiğini ve gençlere yol açtığını vurguladı.

Egemen Temizsoy ise Türkiye’nin önemli ticaret ve sanayi şehirlerini gezerek bilgi ve tecrübelerinden faydalandıklarını belirtti. Gaziantep’in de ticaret ve sanayide rüştünü ispatlayan ender şehirlerden biri olduğunu ifade eden Temizsoy, “Türkiye’de 81 Genç Girişimciler İcra Kurulu var ama Gaziantep ekibi işini en iyi yapan ekiptir. ‘Girişimci Havuzu Projesi’ çok önemlidir, bunu başka bir il yapamadı. Gençlere destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette GTO Geçici Yönetim Kurulu üyeleri Enver Koçak ve Ahmet Eviz de hazır bulundu.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.