Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu Acaroba sakinleriyle buluştu

Acaroba Mahallesi’ni ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 06:27
Kaynak: İHA
Fadıloğlu Acaroba sakinleriyle buluştu

Acaroba Mahallesi’ni ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu’na yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Acaroba Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Ökkeş Beşe ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Şehitkamil Belediyesinin destekleriyle hizmete açılan Acaroba Kadın Kur’an Kursunu da ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, verilen eğitimler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

MAHALLEMİZ HİZMETLERLE ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Mahallelerinde hiç bir sıkıntının kalmadığını dile getiren Acaroba Mahalle Muhtarı Ökkeş Beşe, her türlü hizmetin Şehitkamil Belediyesi tarafından getirildiğini ifade etti. Muhtar Beşe, “Köyümüzün mahalle statüsüne dönmesiyle birlikte Şehitkamil Belediyemiz tarafından hizmetler hızlı bir şekilde gelmeye başladı. Öncelikli olarak mahallemizin çöpleri alındı, sokaklarımız kilitli parke taşları ile döşenerek tozdan ve çamurdan kurtuldu. Mahallemizin ihtiyacı olan taziye evi yapıldı. Bayanlarımız için Kur’an Kursu açıldı. Bunun yanı sıra çiftçilikle uğraşan mahalle sakinlerimizin en büyük sorunu olan arazi yolları yine Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun destekleriyle açıldı. Bu konuda da Allah, Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Mahallemizin her türlü sıkıntısı Şehitkamil Belediyesi tarafından giderildi. Bir isteğimiz olduğu zaman Şehitkamil Belediyesi ile irtibata geçtiğimiz andan itibaren en kısa sürede sıkıntımızın giderilmesi adına çalışmalar yapıldı. Gerçekten mahallemiz Şehitkamil Belediyesinin hizmetleriyle birlikte çok güzel bir görünüme kavuştu. Yapılan hizmetler bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Mahallemize yapılan her türlü hizmetten dolayı şahsım ve mahallem adına Başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından Başkan Fadıloğlu, ilçe genelinin tamamına aynı hizmeti götürme amacında olduklarını belirterek, millete hizmet etmek adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.