Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, çiftlerin sevinçlerine ortak oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, dünya evine girme kararı alan çiftlerin sevgilerini resmi olarak kayıt altına aldı. Başkan Fadıloğlu, nikahını kıydığı çiftleri tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:19
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, çiftlerin sevinçlerine ortak oldu

Her fırsatta kıydığı nikahlarla çiftlerin sevinçlerine ortak olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Şubat günü için evlilik tarihi alan 41 çiftten 4’ünün nikahını kıydı. Şehitkamil Belediyesi Evlendirme Memurluğunda nikahları kıyılan çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getiren çitleri tebrik etti. Nikahı kıyılan çiftler, ilerde çocuklarına anlatabilecekleri mutlu ve anlamlı bir gün geçirdiklerini ifade ederek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

41 KERE MAŞALLAH

Nikah sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şöyle konuştu:

“Bugüne özel 41 çiftimiz, nikahlarının kıyılması için Evlendirme Memurluğumuza müracaat etmiş. Ben de böyle bir başvuru olunca ‘41 kere maşallah’ dedim. Bugün kardeşlerimizin nikahını kıymak için buradaydık. Allah, kendilerine memlekete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Yeni evlenen çiftlerimizle birlikte neslimizin gelişiyor, çoğalıyor. Biz, evlenin ve çoğalın denen bir gelenek ve inanıştan geliyoruz. Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getirmek adına bunu ibadet aşkıyla yapan kardeşlerimizi kutluyorum. Kardeşlerimizin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Gaziantep, Türkiye’deki çoğu vilayete göre çok daha fazla nikah kıyılan, nüfus artış hızı da fazla olan bir yer. Şehitkamil ilçemiz, Türkiye’deki daha önce 9. büyük ilçe iken 12 bin kişilik nüfus artışı ile bu sene 761 bin kişilik nüfusu ile 8. büyük ilçe oldu. Milletimize hizmet etmek adına buradayız. Ben, nikah görevlisi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çok yoğun bir tempo ile çalışıyorlar. Bugün sabah biz de onlara yardımcı olmak için geldik. Bugün kıyılacak 41 nikahtan 4’ünü biz kıydık.”

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, nikahını kıydığı çiftlerle hatıra fotoğrafı çekindi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.