Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU: “HEPİMİZ, GÖKKUŞAĞININ RENKLERİ GİBİYİZ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğinde engelli sporcular ve aileleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2018 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:35
Kaynak: İHA
FADILOĞLU: “HEPİMİZ, GÖKKUŞAĞININ RENKLERİ GİBİYİZ”

Neşeli anların yaşandığı etkinlikte konuşan Başkan Fadıloğlu, amaçlarının engellilerin yaşam standardını yükseltmek olduğunu vurguladı.

Her fırsatta engellilerle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Dülük Tabiat Parkı Göl Kafe-Restoran’da gerçekleştirilen kahvaltı programında engellileri ağırladı. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu çatısı altında Özel Sporcular Spor Federasyonu, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği şampiyonalarda önemli başarılar elde eden sporcuları buluşturan etkinlikte keyifli anlar yaşandı. Sporcuların okuduğu şiirler, söyledikleri şarkılar ve bağlama dinletisi renkli anlara sahne oldu. Katılımcı sporcular ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, günün anısına sporculara branşa özgü sportif malzemeler armağan etti.

Programda engelli sporcular adına söz alan Ramiz Uğurluer, sağlanan imkanlar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. Uğurluer, daha büyük başarılar elde etmek için var güçleriyle çalışacaklarının sözünü verdi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, BÜYÜK BİR AİLEDİR

Engelli sporcular ve ailelerine hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iyi bir insan olabilmenin önemine dikkat çekti. Önemli olanın topluma yararlı bireyler olabilmek olduğunu anlatan Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“Şehitkamil Belediyesi, büyük bir ailedir. Ben de bu ailenin bir ferdi olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Hepimiz gökkuşağının renkleri gibiyiz. Hepimizin farklılıkları olabilir ama özümüzde hepimiz aynıyız. Hepimiz iyi bir insan olma gayreti içerisindeyiz. Hepimizin ortak hedefi topluma yararlı bireyler olabilmektir. Hiçimse arasında hiçbir fark yoktur. Her şeyden önce iyi bir insan olmalıyız. İyi insan, etrafına ve topluma faydalı olan insandır. Biz, Şehitkamil Belediyesi olarak eğitimde, sporda, kültürel ve sosyal faaliyetlerde nitelikli bir hizmet vermeye gayret ediyoruz. Her bir bireyin hayat standardını nasıl daha yukarı çıkarabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte ortak gayemiz, Gaziantep’i yaşanabilir kentler sıralamasında daha yukarılara çıkarabilmek. Yürüttüğümüz tüm çalışmalarda sizlerin bizlere verdiği manevi destek ve edilen hayır duaları bizler için çok değerlidir. Bugün aramızda bulunan özel sporcularımız, bizleri her zaman gururlandırdılar. Sporcularımızın elde ettikleri büyük başarıların temelinde değerli velilerimizin büyük emekleri var. Allah, tüm velilerimizden razı olsun. Allah, imkan verirse el ele gönül gönülle hayatımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.”

Program sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.