Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, huzurevi sakinleriyle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlılarla birlikte uzun süre vakit geçiren Başkan Fadıloğlu, “Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 00:25
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, huzurevi sakinleriyle buluştu

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyarette yaşlıların ellerini öperek, Yaşlılar Haftası’nı kutladı. Büyüklerinin halini, hatırını soran Başkan Rıdvan Fadıloğlu, günün anısına yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler sundu. Yoğun iş temposu dolayısıyla ziyarete çok fazla fırsat bulamadıklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Gönül ister ki her zaman büyüklerimizle beraber olalım. Çalışmalarımızdan dolayı bunu gerçekleştiremiyoruz. Zaman buldukça yaşlılarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Bu vesileyle tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Tüm büyüklerimize; sağlıklı, huzurlu, uzun bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZ TARAFINDAN SIK SIK HATIRLANMAK BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Böylesine anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten huzurevi sakinleri, şu ifadeleri kaydetti:

“Yaşlılar Haftası nedeniyle bizleri ziyaret eden Başkanımıza öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız tarafından sık sık hatırlanmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Sağ olsun bugün bizleri ziyaret ederek, günümüzü kutladı, çeşitli hediyeler sundu. Gerçekten çok güzel karşılandık. Başkanımız, bugün de olduğu gibi bizleri sık sık ziyaret ediyor. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.