Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, İLÇEDE ADIM BASMADIK NOKTA BIRAKMIYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, seçim çalışmaları kapsamında gündüz esnafı ziyaret ederken, akşam saatlerinde de aile ziyaretleri gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 15:58
Kaynak: İHA
FADILOĞLU, İLÇEDE ADIM BASMADIK NOKTA BIRAKMIYOR

Esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, "Her ziyaretimizde vatandaşlarımıza 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemini, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın varsa sorunlarını ve taleplerini not alıyoruz. Gereken çalışmayı anında yapıyoruz" dedi. 

Yaptığı ziyaretlerle 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi halka yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gündüz saatlerinde Gaziantep Meyve ve Sebze Hali, Fıstıkçılar Sitesi, Nakliyatçılar Sitesinde çalışan esnaf ile buluştu. Tek tek dükkanları gezen ve esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, akşam saatlerinde de Girne, Güzelyurt, Umut ve Karaoğlan mahallelerinde ikamet eden ailelerin evlerine konuk oldu.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK BİR TERCİH YAPACAKLAR

Ülkenin bekası, istikrarı, birliği ve beraberliği için 31 Mart Yerel Seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu:

"Her ziyaretimizde vatandaşlarımıza 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemini, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın varsa sorunlarını ve taleplerini not alıyoruz. Gereken çalışmayı anında yapıyoruz. Halkımızın talep ve istekleri bizim için çok önemlidir. Ülkemizin bekası için bir ve beraber olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemin içerisindeyiz. Halkımız, çok önemli ve kritik bir tercih yapacak. 31 Mart günü sadece belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarların seçimi olmayacak. Vatandaşlarımız, çocuklarının geleceğini belirleyecek bir tercih yapacaklar. İnanıyorum ki halkımız, son 17 yıldır devam eden istikrar ve büyümeyi desteklemekten yana tavır koyacaktır. Yakın tarihte yaşadığımız terör olaylarını, 15 Temmuz hain darbe girişimini, dış güçlerin başarısız oyunlarını unutmamalıyız. Milletimiz bugüne kadar tüm desteğiyle yanımızda oldu. 31 Mart günü de birlik ve beraberliğimize sahip çıkacak halkımız, bizi ayırmaya çalışanlara gereken dersi sandıklarda verecektir. Halkımızdan çok güçlü bir destek bekliyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüller kazanarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Derdimiz; millet ve milletimize hizmet etmek. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Milletimizin dua ve destekleriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.