Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nurtepe ve Özgürlük Mahallelerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2019 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:03
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin istek taleplerini dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çözüm odaklı çalışmalarla sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

Sık sık mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek halkın sorunlarına ortak olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte son olarak Nurtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Altın ve Özgürlük Mahalle Muhtarı Yusuf İlbaş'ı ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların biran önce çözüme kavuşması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette mahalle sakinleri, Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

BELEDİYEMİZİN MAHALLEMİZE YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN MEMNUNUZ

Şehitkamil Belediyesinin mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Nurtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Altın, "Bugün Başkanımız, mahallemizi ve bizleri ziyaret ederek istek ve sıkıntılarımızı dinledi. Bizler de mahallemizdeki eksiklikleri ve yapılması gereken hizmetleri Başkanımıza dile getirdik. Sağ olsun Başkanımız da gerekli olan tüm hizmetleri yapma konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi. Başkanımız, zaman zaman mahallemizi ziyaret ediyor ve bu ziyaretleri de bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Nurtepe Mahallesi olarak Şehitkamil Belediyemizin mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz. Mahallemize şimdiye kadar yapmış olduğu ve bundan sonraki yapacakları tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.