Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, özel öğrencilerle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Abdülkadir Konukoğlu Özel Eğitim İlkokulu-Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler armağan etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:27
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, özel öğrencilerle buluştu

Her fırsatta okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Abdülkadir Konukoğlu Özel Eğitim İlkokulu-Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Öğrencilerle özel olarak ilgilenen Başkan Fadıloğlu, ziyaret esnasında öğrencilere bazı hediyeler armağan etti ve ziyaret sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindi.

ONLARIN BU DESTEKLERİ BİZLERE GÜÇ VE KUVVET VERİYOR

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Abdulkadir Konukoğlu Özel Eğitim İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Ali Boz, şunları söyledi:

“Okulumuz; hafif düzey zihinsel engelliler okulu olup, şuan için Gaziantep’teki tek okul. Tabi ki Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu aramızda görmek, bizleri gururlandırdı, onurlandırdı. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Büyüklerimizin desteğinin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Onların bu destekleri bizlere güç ve kuvvet veriyor. Başkanımız, bugün eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ederek, onlarla yakından ilgilendi, çeşitli hediyeler sundu. Öğlencilerimiz bu ziyaretten büyük mutluluk duydular. Tüm büyüklerimizi her zaman okulumuza bekliyoruz.”

Ziyaretle ilgili duydukları memnuniyeti dile getiren sınıf öğretmenleri, bu tür ziyaretlerin kendilerini ve öğrencilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.