Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, özel şampiyonlarla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde özel sporcular ve aileleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2017 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:36
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, özel şampiyonlarla buluştu

Özel sporcularla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Engelli çocuklarımız, cennete açılan kapımızdır” dedi.

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel sporcuları ağırladı. Alleben Yüzme Havuzu içerisinde yer alan engelli terapi havuzundan faydalanan engelli vatandaşlar ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü formasıyla Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun düzenlediği yarışmalarda Türkiye şampiyonlukları elde eden sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu. Her fırsatta engellilerle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, organizasyona katılan özel sporcularla yakından ilgilendi ve bol bol hatıra fotoğrafı çekindi. Engellilerle birlikte günün anısına özel pasta kesen Başkan Fadıloğlu, engellilere çeşitli hediyeler armağan etti.

ENGELLİ VATANDAŞIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR

Etkinlikte konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, duygularını güçlükle ifade ettiğini söyledi. Engelli çocukların cennete açılan kapılar olduğunu kaydeden Başkan Fadıloğlu, şöyle konuştu:

“Bugün engelli çocuklarımız için bir organizasyon gerçekleştirdik. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çocuklarımız ve değerli velilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün olduğu gibi yılın her anında engelli vatandaşlarımız, özel çocuklarımızın yanındayız. Özel çocuklarımız, cennete açılan kapılarımızdır. Duygularımı ifade etmek gerçekten çok güç. Ancak şunu ifade etmeliyim ki her yaştan engelli vatandaşımız bizim için çok değerlidir. Elimizden geldiğince her koşulda engellilerimizin yanında oluyoruz. Bugün katılım sağlayan tüm kıymetli velilerimize ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONUNDAN TEŞEKKÜR

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun düzenlediği yüzme şampiyonalarında çeşitli Türkiye şampiyonlukları elde eden Cem Dai, tüm arkadaşları adına konuştu. Şampiyon Dai, “Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu, evimiz gibi. Hocalarımı çok seviyorum. Burada arkadaşlarımız var. Arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özel sporcular, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na kendilerine verilen destekten dolayı çiçek takdim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.