Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu yaşlıların hayır duasını alıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında evine konuk olduğu Hayriye teyzeyi mutlu etti. Belediye Başkanını evinde ağırlamanın sevincini yaşayan Hayriye teyze, Başkan Fadıloğlu’na yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:05
Kaynak: İHA
Fadıloğlu yaşlıların hayır duasını alıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çağlayan Mahallesi’nde ikamet eden 85 yaşındaki Hayriye Güzelcecan’ın evine konuk oldu. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Hayriye teyzenin hayır duasını aldı. Başkan Fadıloğlu’nun evine misafir olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Hayriye teyze, her zaman kapısının açık olduğunu dile getirdi. Sıcak aile ortamında geçen ziyarette Başkan Fadıloğlu, Hayriye teyzenin istek ve sıkıntılarını da dinledi. Vefa Hizmetinin kendisi açısından büyük bir hizmet olduğunu belirten Hayriye teyze, Başkan Fadıloğlu’na teşekkürler etti.

HER ZAMAN BÜYÜKLERİMİZİN DUASINA TALİBİZ

Her zaman yaşlıların yanında olduklarını ifade eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, öncelikle Hayriye teyzemize teşekkür ediyorum, bizi bugün evine misafir etti. Bütün ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyordum. Allah, razı olsun onlardan. Belirli aralıklarla yalnız yaşayan büyüklerimizi ziyaret ediyorlar, onların evlerinin temizliğiyle ilgili, ihtiyaçlarıyla ilgili emek veriyorlar. Tabi tek başına yaşayan Hayriye teyzemiz, evinin temizlenmesinde zorluk yaşıyordu. Belli aralıklarla ekip arkadaşlarımızın gelip Hayriye teyzemizin evini, mutfağını temizlemesi onun için de bir hizmet oluyor. Biz de onun evlatlarıyız, buraya gelen hanım kardeşlerimiz de onun evlatları. Biz her zaman büyüklerimizin duasına talibiz. Rabbim hiçbir zaman onların duasını başımızdan eksik etmesin. Onların duasıyla bizler ayakta duruyoruz. Büyüklerimizin duası bizim için çok önemli, bizim şahsımızdan çok memleketimize dua etmelerini istiyoruz. Memleketimiz var olduğu müddetçe bizler varız. Vatanımızın elden gitmemesi için büyüklerimizin her zaman duasına ihtiyacımız var. Ben tekrar Hayriye teyzemize Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum, bizi evinde ağırladığı için de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ALLAH, HİÇBİR ZAMAN BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetin kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Hayriye Güzelcecan, “Kızlarımız düzenli olarak evime geliyor, evimi baştan aşağı temizliyorlar. Böyle bir hizmeti bize sunan Başkanımızdan Allah razı olsun. Evimi temizlemeye gelen kızlarımdan Allah, razı olsun. Bugün de Başkanımızın evimizi ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduk. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.