Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu’ndan çat kapı ziyaretler

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her gün gerçekleştirdiği aile ziyaretleriyle vatandaşın sevincine de üzüntüsüne de ortak oluyor. 2 haneye daha misafir olan Başkan Fadıloğlu, yoğun ilgiyle karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:32
Kaynak: İHA
Fadıloğlu’ndan çat kapı ziyaretler

İlçe halkının sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek ve yaşadıkları sevinçlere ortak olmak amacıyla her gün farklı evlere çat kapı ziyaretler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hane sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Son olarak Çağlayan Mahallesinde ikamet eden Mesut ile Hatice çiftini ziyaret ederek ikiz bebek sevinçlerine ortak olan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Seyrantepe Mahallesinde ikamet eden ve eşini kaybetmiş 3 çocuk annesi Emine Sarı’nın evine konuk oldu. Hane sahipleri, Başkan Fadıloğlu’nu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

ÇOK TATLI İKİ BEBEĞİMİZ OLMUŞ

Ziyaret ettiği evlerdeki çocukları çeşitli hediyelerle mutlu eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ‘Merhaba Bebek’ projesi kapsamında ziyaret ettiği evde şu açıklamada bulundu:

“İlk bebekleri ikiz olmuş. Allah, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Allah, vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Bilindiği gibi Şehitkamil Belediyemizin ‘Merhaba Bebek’ projesi çerçevesinde arkadaşlarımız dünyaya yeni gelen tüm bebekleri ziyaret ediyor. Arkadaşlarımız, her doğum yapan kardeşimizi mutlaka ziyaret ediyorlar. Keşke imkan olsa da bütün doğum yapan kardeşlerimize gidebilsem. Ama imkan dahilinde ziyaret etmeye gayret gösteriyorum. Mesut kardeşimizi ve Emine bacımızı kutluyorum. Allah, yavrularının günlerini göstersin. Çok tatlı iki bebeğimiz olmuş. Ben Mesut kardeşimizin şahsında tüm ailesine teşekkür ediyorum. Bize evlerinin kapısını açarak bizi misafir ettiler. Evleri şen olsun.”

ZİYARETLER MEMNUN ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dede Ramazan Çelik, “Başkanımız, sürekli halkın içerisinde bulunan bir kişidir. Başkanımız, yeni doğan bebeklerimiz dolayısıyla evimizi ziyaret etti. Başkanımızın ziyareti bizi çok mutlu etti. Bu tür ziyaretler çok güzel. Başkanımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Baba Mesut Çelik ise ziyarete ilişkin, “İkiz bebeğimiz oldu. Mutluyduk, huzurluyduk. Başkanımızı da aramızda görünce daha mutlu olduk. Başkanımıza sevincimize ortak olduğu için çok teşekkür ederiz. Allah, kendisini başımızdan eksik etmesin. Allah; devletimize, milletimize zeval vermesin. İnşallah; vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştiririz” şeklinde konuştu.

Başkan Fadıloğlu, bebek ziyaretinin ardından eşini kaybettikten sonra çocuklarıyla Gaziantep’te yaşama kararı alan Emine Sarı’nın evini ziyaret etti. Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinde verilen ‘değerler eğitimi’ alan Emine Sarı ve çocuklarıyla sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, aileye her şartta yanlarında olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.