Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu’ndan Çiloğlu’na tekerlekli sandalye sürprizi

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:36
Kaynak: İHA
Fadıloğlu’ndan Çiloğlu’na tekerlekli sandalye sürprizi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaklaşık 25 yıl önce kas erimesi hastalığına yakalanan ve geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli olan Necat Çiloğlu’nu evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi ve Çiloğlu’na akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan ve mutluluğu yüzüne yansıyan Çiloğlu, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

20 yaşında kas erimesi hastalığına yakalanan ve yaklaşık 24 yıldır yürüme engelli olan 44 yaşındaki Necat Çiloğlu, maddi durumu yetersiz olduğu için Acaroba Mahalle Muhtarı Ökkeş Beşe’nin aracılığıyla Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankasına ulaştı. Akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan Beşe’nin durumu belediye yetkilileri tarafından incelendi. Necat Çiloğlu’na sürpriz yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Acaroba Mahallesi’nde ikamet eden Çiloğlu’nu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Necat Çiloğlu ve ailesiyle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, getirmiş oldukları akülü tekerlekli sandalyeyi Çiloğlu’na takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Çiloğlu, mutluluğunu ailesi ve yakın dostlarıyla paylaştı.

NECAT KARDEŞİMİZİN HAYATTAN KOPMASINI İSTEMİYORUZ

Engelli Necat Çiloğlu’na geçmiş olsun dileklerinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Necat kardeşimizi ziyarete geldik. Sağ olsun muhtarımız, geçtiğimiz hafta içerisinde bize müracaat etmişti. Hafta sonu gelmeyi arzuluyorduk ama programların yoğunluğu nedeniyle bugün gelme imkanı bulduk. Necat kardeşimiz genç yaşlarda kas erimesi hastalığına yakalanmış. Tabi biz Necat kardeşimizin hayattan kopmasını istemiyoruz. Muhtarımız, bize durumu iletince biz de Gıda Bankamız vasıtasıyla hemen bu ihtiyacı gidermeye gayret gösterdik. Sağ olsunlar burada hem muhtarımız hem imamımız hem de komşularla birlikte bir aradayız. Rabbimden Necat kardeşimize acil şifalar diliyorum. Millete hizmet etmek adına bizlere de hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin. Ben tüm ekip arkadaşlarım adına Necat kardeşimize tekrar geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

KISA SÜREDE TALEBİMİZİN YERİNE GETİRİLMESİ BİZLERİ ÇOK DUYGULANDIRDI

Her türlü hizmetin Şehitkamil Belediyesi tarafından anında yerine getirildiğinin altını çizen Acaroba Mahalle Muhtarı Ökkeş Beşe, “Necat kardeşimiz için belediyemizden akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunduk. Aradan geçen 2 günün ardından Başkanımız, bizzat hastamızı ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye talebimizi yerine getirdi. Bu kadar kısa süre zarfı içerisinde talebimizin yerine getirilmesi bizleri gerçekten çok duygulandırdı ve çok sevindirdi. Başkanımızla birlikte Necat kardeşimizin evine misafir olduk, akülü tekerlekli sandalyesini hediye ediyoruz. Böylesine anlamlı hizmetleri sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BANA BU MUTLULUĞU YAŞATAN BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten Necat Çiloğlu, “24 yıl önce kas erimesi hastalığına tutuldum. Geçirmiş olduğum bu rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli oldum. Bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik ve sağ olsunlar 2 gün içerisinde neticelenip, bugün bizzat Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu evimizde bizleri ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler. Bana bu mutluluğu yaşatan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir süre daha Necat Çiloğlu ve ailesiyle sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak evden ayrıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.