Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu’ndan kursiyerlere anlamlı hediye

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Aile Merkezinde Kur’an-ı Kerim eğitimi gören kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti. Başkan Fadıloğlu, herkesin Kur’an-ı Kerim’i rehber edinmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:15
Kaynak: İHA
Fadıloğlu’ndan kursiyerlere anlamlı hediye

Sosyal tesislerde verilen eğitimleri yerinde görmek için Çamlıtepe Aile Merkezine ziyarette bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu ve Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin, Kur’an-ı Kerim kursunda eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, Kur’an-ı Kerim’i anlayarak okumalarını istedi. Anlayarak okunan Kur’an’ın insanların hayatını anlamlaştırdığını söyleyen Başkan Fadıloğlu, herkesin Kur’an-ı Kerim’i rehber edinmesi gerektiğini belirtti. Başkan Fadıloğlu, daha sonra İlçe Müftüsü Ömer Keskin ile birlikte eğitim gören kursiyerlere tek tek Kuran-ı Kerim hediye etti.

BOŞ VAKİT GEÇİRECEĞİMİZE KUR’AN-I KERİM ÖĞRENİYORUZ

Aile merkezine Kur’an-ı Kerim öğrenmeye geldiklerini ifade eden kursiyerler, şunları söyledi:

“Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu aile merkezine gelerek, Kur’an-ı Kerim öğreniyoruz. Hocalarımız, bize dinimizle ilgili çok güzel bilgiler öğretiyorlar. Boş vakit geçireceğimize Kur’an-ı Kerim öğreniyoruz, dini bilgiler öğreniyoruz. Burada öğrendiklerimiz ile yararlı ve faydalı bireyler yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu bizleri ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim hediye etti. Bizim için verilmiş en güzel hediye. Katkılarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.