Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU'NDAN MÜJDELİ KUTLAMA

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Başkan Fadıloğlu, 23 Nisan günü Dülük Tabiat Parkı'nın ücretsiz olduğu müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 09:39
Kaynak: İHA
FADILOĞLU'NDAN MÜJDELİ KUTLAMA

Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara yönelik düzenlediği sportif etkinliklerle kutladı. Şehitkamil Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; basketbol, yüzme, satranç, cimnastik ve geleneksel çocuk oyunları branşında organizasyonlar düzenledi ve binlerce çocuğa bayram havası yaşattı. Önemli mücadelelerin yaşandığı kupa organizasyonlarında dereceye giren çocuklara çeşitli ödüller verildi. Çocuklar, düzenlenen organizasyonlarla moral buldu.

TÜM ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMINI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Tabi bu kutlamanın yalnızca sözde kalmaması adına Şehitkamil Belediyesi olarak her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz sportif etkinliklerimizi bu yıl da gerçekleştirdik. Satranç, yüzme, basketbol, cimnastik ve geleneksel çocuk oyunları branşında minik yavrularımıza yönelik organizasyonlar gerçekleştirdik. Çocuklarımız, akademik çalışmalarını sürdürürken biz de sosyal faaliyetlerine destek vermek adına bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Ben, bu vesileyle centilmence yarışmanın neticesinde ödül alan yavrularımızı yürekten kutluyorum. Onların şahsında tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gönülden kutluyorum. Çocuklarımıza bir de müjde vermek istiyorum. 23 Nisan günü çocuklarımızın aileleri ve sevdikleriyle bayram coşkusunu doyasıya yaşamaları için Dülük Tabiat Parkı gün boyu ücretsiz olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.