Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu’nun ziyareti yaşlı çifti mutlu etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında evlerine konuk olduğu Mehmet amca ve Elif teyzeyi mutlu etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2018 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:40
Kaynak: İHA
Fadıloğlu’nun ziyareti yaşlı çifti mutlu etti

Belediye Başkanını evlerinde ağırlamanın sevincini yaşayan Mehmet amca ve Elif teyze, Başkan Fadıloğlu’na yoğun ilgi gösterdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Atakent Mahallesi’nde ikamet eden 78 yaşındaki Mehmet Yiğit ve eşi Elif Yiğit’in evine konuk oldu. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Fadıloğlu, büyüklerinden hayır duası aldı. Başkan Fadıloğlu’nun evlerine misafir olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Mehmet amca, her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirdi. Sıcak aile ortamında geçen ziyarette Başkan Fadıloğlu, ailenin istek ve sıkıntılarını da dinledi. Şehitkamil Belediyesinin destekleriyle hiçbir sıkıntılarının olmadığını dile getiren, Vefa Hizmetinin kendileri açısından büyük bir hizmet olduğunun altını çizen Mehmet amca, Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti

BÜYÜKLERİMİZE HİZMET ETMEK BİZİM ASLİ VAZİFEMİZDİR

Her zaman ailelerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün Elif teyzemiz ile Mehmet amcamızın evine konuk olduk. Sağ olsunlar ekip arkadaşlarımız belirli aralıklarla Mehmet amacımız ve Elif teyzemizin evine gelip hizmet etmeye gayret gösteriyor. Tabi belediyecilik doğumdan ölüme her noktada hizmet üretiyor. Burada vefa hizmetinden yararlanan büyüklerimize de imkanlar dahilinde bizlerde ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Bugün Mehmet amcamız ve Elif teyzemiz bizi misafir ettiler. Bizim mesai arkadaşlarımız onlarında kızları, belirli aralıklarla geliyorlar ve onlara hizmet ediyorlar, onların duasını alıyorlar. Biz de onların sayesinde duadan sebepleniyoruz. Allah, hiçbir zaman dualarını üzerimizden eksik etmesin. Büyüklerimizin duasıyla memleketimiz daha iyi günlere kavuşur. Büyüklerimiz bizim için her zaman dua kapımızdır. Allah, hiçbir zaman dua kapımızı kapatmasın. Büyüklerimize hizmet etmek bizim asli vazifemizdir. İnşallah biz görevde olduğumuz sürece ekip arkadaşlarımızla birlikte büyüklerimize hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Bugün de Mehmet amcamız ve Elif teyzemizin hizmetindeyiz. Ben tekrar kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum, bizi evlerinde ağırladıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ALLAH, BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet amca, “Başkanımızın başımızın üstünde yeri var. Allah, kendisinden razı olsun. Bizi evimizde ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Her zaman kapımız Başkanımıza açıktır. Başkanımızı evimizde ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Başkanımızın bizler için yaptığı her türlü hizmetten memnunuz. Vefa hizmetiyle kızlarımız her zaman evimize gelip baştan aşağı temizliyorlar, her türlü ihtiyacımızı karşılıyorlar. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Biz her zaman Başkanımızdan razıyız, Allah da kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZIN EVİMİZİ ZİYARET ETMESİNDEN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUK

Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetin kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Elif teyze, “Kızlarımız düzenli olarak evime geliyor. Evimdeki; kapıları, yerleri, halıları, camları, duvarları silip süpürüyorlar. Rahatsız olduğum için fazla ağır iş yapamıyorum. Sağ olsun kızlarımız her zaman evime gelerek, evi baştan aşağı temizliyorlar. Böyle bir hizmeti bize sunan Başkanımızdan Allah razı olsun. Evimi temizlemeye gelen kızlarımdan Allah, razı olsun. Bugünde Başkanımızın evimizi ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduk. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.