Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Farkındalık eğitimi

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2018 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 04:07
Kaynak: İHA
Farkındalık eğitimi

Gaziantep'te Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına bağlı polis başmüfettişleri tarafından 3-5 Eylül tarihleri arasında özel güvenlik şirketlerinin, eğitim kurumlarının ve birimlerinin yöneticilerine yönelik farkındalık eğitimi ve bilgilendirme semineri yapıldı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar konferans salonunda özel güvenlik hizmetlerinin daha etkin ve çağın gereksinimlerine uygun hale getirilmesini sağlamak amacıyla yapılan seminer ile eğitime özel güvenlik şirketlerinin, eğitim kurumlarının ve birimlerinin yöneticileri katıldı. Programda yapılan denetlemelerde bu grupların dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgiler aktarıldı.

Ayrıca "Bilgilendirme Semineri" ile Türkiye genelinde 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve ilgili mevzuatı dışında illegal olarak faaliyet gösteren özel güvenlik şirketleri, birimleri ve özel güvenlik görevlileri hakkında yapılması gereken adli işlemler hakkında Gaziantep'teki görevli personellere, özellikle karakol, ekipler amirliği personellerine yönelik olarak da "Farkındalık Eğitimi" verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.