Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Erbilici DEVA’dan aday

Deva Partisi Şehitkâmil Yönetim Kurulu Üyesi Oruç Fatih Erbilici, milletvekilliği aday adaylığı için Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:44
Kaynak: İHA
Fatih Erbilici DEVA’dan aday

İstifasını Deva Partisi Şehitkamil İlçe Başkanı Murat Demirtaş’a sunan Erbilici, aday adaylığını başvurusunu da Deva Partisi Gaziantep İl Başkanvekili Ali Karakan’a teslim etti.

Aday adaylığını duyuran Erbilici, “Biz çalışmak için başvuruyoruz. Biz daha özgür bir ülke için çalışacağız. Bu seçimde bu kötü gidişe dur diyeceğiz” dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde aday olacakların yoğun günler yaşadığı şu günlerde sürpriz bir adaylık başvurusu da Oruç Fatih Erbilici’den geldi. Erbilici, “Halkın sesi olmak için aday oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Erbilici, “ Seçime giren en genç parti Deva Partisi. Türkiye’nin yeni bir nefese yola ihtiyacı olduğu zamanda Ali Babacan partimizi kurdu. Bu süreç kolay olmadı. Engellemeler oldu. Birçok müdahalelerde bulundu. Hızlı bir şekilde teşkilatlanmamızı sağladık.  Deva partisi, ciddi çalışmalar içinde. 22 ana başlık ile eylem planları çalışması yapıldı. Biz teşkilatımız olarak saha çalışmalarında ve programlarda durmadık, oturmadık çalıştık. Biz çalışmak için başvuruyoruz. Biz daha özgür bir ülke için çalışacağız. Bu seçimde bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Seçilelim ya da seçilmeyelim ama şunu söylemek isterim, bugüne kadar gelinen süreçte çok büyük deneyim elde ettim. Bugün ise yanarak mum olmak, ışık saçmak için milletvekili aday adayı oluyoruz. Önümüzdeki süreçte çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız ve başarılı olacağız”  ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.