Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenomen oldu

Katıldığı yarışma programına sempatik hareketleri ile damga vuran Gaziantepli Mehmet Akar, program sonrasında fenomen oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 01:18
Kaynak: İHA
Fenomen oldu

Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan bir yarışma programına katılan Gaziantepli Mehmet Akar, sempatik hareketleri ve doğru cevapladığı her sorudan sonra oynaması nedeniyle program sunucusu Murat Yıldırım ve stüdyodakileri kahkaha attırmıştı. Gülmesi ve konuşmasıyla da programa damga vuran Mehmet Akar, yarışma sonrasında ise fenomen oldu. Gaziantep'te kuruyemiş dükkanı bulunan Akar, kendisini tanıyanların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Kendisini görmek isteyenlerin alışveriş yapma bahanesiyle iş yerine geldiğini anlatan Akar, yarışmadan sonra satışlarının yüzde bin 500 arttığını söyledi.

“FOTOĞRAF ÇEKTİRİP ALIŞVERİŞ YAPIYORLAR”

Herkesin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini anlatan Akar, “Yarışmaya katıldım fenomen olmuşum haberim yok. Benim burada olduğumu duyanlar dükkana alışveriş bahanesiyle gelip benimle fotoğraf çektiriyorlar. Bu işime de yansıyor tabi satışlarım yüzde bin 500 arttı. Gaziantepli olmaktan gurur duyuyorum. İnsanlar buraya gelip yarışmada gibi bana soru soruyorlar. Ben de samimi cevaplar veriyorum” diye konuştu.

Akar'ı görmeye giden vatandaşlar ise televizyonda izlediklerini ve hayran kaldıklarını belirterek, nerede olduğunu öğrenince ise hatıra fotoğrafı çektirmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.