Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAFSAD, Şanlıurfa’yı fotoğrafladı

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD), Şanlıurfa’ya fotoğraf çekim gezisi düzenledi. Yaklaşık 50 üyenin katıldığı fotoğraf çekim gezisinde Şanlıurfa’nın Harran ve Kısas bölgeleri ile bu bölgede yaşayan insanların yaşamları fotoğraflandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:01
Kaynak: İHA
GAFSAD, Şanlıurfa’yı fotoğrafladı

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği(GAFSAD) üyeler tarafından her hafta sonu düzenlenen fotoğraf çekim gezileri hız kesmiyor. Bu anlamda Şanlıurfa’ya çıkartma yapan GAFSAD üyeleri Şanlıurfa’nın dokusunu taşıyan bölgeleri . yaşlı insanları ve çocukların fotoğraflarını çekmeye çalıştılar.

Şanlıurfa kültürünü yakından inceleyip fotoğraflara yansıtmak isteyen GAFSAD üyeleri gün boyunca birbirinden güzel fotoğraf kareleri yakalamak için çaba sarf ettiler.

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği(GAFSAD) Yönetim Kutulu Başkanı Hasan Yelken, fotoğraf sanatının gelişmesi için çaba harcadıklarını dile getirdi. Yelken, “Geçmişi geleceğe taşımamın en önemli yollarından biriside fotoğraftır. Bu anlamda kaybolmaya yüz tutmuş   kültürümüzü fotoğraflara aktararak geleceğe ışık tutmaya çalışıyoruz. Bunun içinde dernek üyelerimizle birlikte fotoğraf çekim gezileri düzenliyoruz. Bu fotoğrafları çeşitli yayın organlarında ve sergilerde değerlendirmeye çalışıyoruz. Fotoğraflarla geçmişle gelecek arasında köprü kurmaya çalışıyoruz.’’ Diye konuştu.

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği(GAFSAD) olarak fotoğraf etkinlikleri düzenlediklerini sözlerine ekleyen Yelken, “fotoğraf sanatı ile ilgili temel fotoğrafçılık kursları düzenliyoruz. Sergiler ve gezilerimizin yanı sıra her Perşembe dernek binamızda fotoğraf gösterileri gerçekleştiriyoruz. Ciddi olarak fotoğrafa ilgi duyan herkesi derneğimize bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.