Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAFSAD’ta sezon finali

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) 2016-2017 etkinlik sezonunu, Hasan Yelken ve Halil Gül’ün fotoğraf gösterilerinin arkasından verilen iftar yemeği ile kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2017 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:22
Kaynak: İHA
GAFSAD’ta sezon finali

Dernek binasında düzenlenen sezon finalinde Hali Gül’ün Hasankeyf ve Potreler konulu gösterisi ile Hasan Yelken’in Otyam’dan sonra Kısas ve panorama konulu gösterisi büyük ilgi topladı. Yaklaşık bir saat süren gösterinin ardından birlikte iftar yemeği yiyen fotoğrafseverler, yeni sezonda buluşmak üzere ayrıldılar.

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) Başkanı Hasan Yelken, fotoğraf açısından güzel ve dolu bir sezon geçirdiklerini söyledi. Yelken ‘’Sezon boyunca her perşembe dernek gösteri salonunda fotoğraf gösterileri gerçekleştirdik. Türkiye’nin ünlü fotoğraf sanatçılarını Gaziantep’e davet ederek gösteri ve söyleşi yapmalarını sağladık. Fotoğrafa yeni başlamak isteyenlere fotoğrafçılık kursları düzenledik. Bunların yanı sıra çevre il ve ilçelere çeşitli fotoğraf gezileri düzenleyerek hem doğa yürüyüşleri yaptık hem fotoğraf çekme fırsatı yakaladık. Kısaca fotoğrafla dolu bir sezonu geride bıraktık. Önümüzdeki sezonda dernek olarak çok daha iyi çalışmalara imza atacağız’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.