Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAGİAD Başkanı Bora Tezel’den 10 Kasım mesajı

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 79.yıldönümünde saygı, minnet ve şükranla andı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:50
Kaynak: İHA
GAGİAD Başkanı Bora Tezel’den 10 Kasım mesajı

Ülkemizin düşman işgalinden kurtarılması, milletimizin yeniden doğuşu ve ülkemizin sürekli gelişmesi adına yüce Türk milleti ile büyük bir savaş vermiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduğunu vurgulayan Tezel, “Ülkemizin daha güçlü ve çağdaş bir yolda ilerlemesi için özellikle Türk gençliğine büyük görevler düşüyor.  Gençlerimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü daha çok anlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk’ün açtığı yoldan emin adımlarla yürüyerek Cumhuriyet’i ve değerlerini sonsuza kadar yaşatmalıdır” dedi.

Vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtararak, ülkemizin hak ettiği yerde olması adına mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şüphesiz hepimizin kalplerinde yaşamaktadır diyen Tezel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerinde yer alan güçlü Türkiye hedefine ulaşabilmek için, bugün bizler de hep birlikte kuşaktan kuşağa ödün vermeden, mücadele ederek, ülkesini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak adına azim ve kararlılıkla geleceğe emin adımlarla yürümeli ve ülkemize, devletimize hep beraber sahip çıkmalıyız dedi.

Tezel mesajını şu sözlerle sonlandırdı: “Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 79.yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadele kahramanlarıyla birlikte, aziz şehitlerimizi ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, değerli hatıralarını şükranla yad ediyoruz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.