Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAGİAD İŞ DÜNYASI ONLİNE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD), dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan Covid-19 pandemi nedeniyle iş dünyasına yol gösterici olması ve iş sürekliliğini sağlamanın önemi açısından eğitimlerini video konferans olarak gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2020 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 04:36
Kaynak: İHA
GAGİAD İŞ DÜNYASI ONLİNE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nin (GAGİAD), pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştireceği eğitimlerin Temmuz- Ağustos ayı programı açıklandı.

Düzenlenecek eğitimler hakkında bilgi veren GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer; “ Yaşadığımız bu zor günleri el ele vererek atlatacağımıza ve geleceğe daha emin adımlarla ulaşabileceğimize inancım tamdır. GAGİAD olarak toplumsal gelişme ve ilerlemenin eğitimle sağlanacağını biliyor, geleceğe yatırım yapmanın en iyi yatırım olacağını düşünüyoruz. Düzenleyeceğimiz eğitimlerde konu ve konuşmacıları özenle seçiyor, alanında en iyilerini programımıza dahil ederek, eğitimlerin iş dünyası açısından faydalı olmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Eğitimler kapsamında; Dijital Pazarlama& E-Ticaret, Finansal Yönetim ve Stratejik Planlama, Dijital Çağda Liderlik, Marka Hikayeleştirme, Nöro Pazarlama, Sürdürülebilir Olmak ve Dijitalleşen Dünyada Sürdürülebilir Girişimler gibi güncel konular işlenecek.

Video konferans üzerinden gerçekleşecek eğitimlerin ilki 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat:15.00-17.00 arası Dijital Pazarlama & E-Ticaret konusunda verilecek. Eğitim sonrası katılım sağlayanların maillerine online olarak sertifika gönderilecek.

Online eğitimler, GAGİAD Üyelerine ve kendini geliştirmek isteyen herkese açık ve ücretsiz olarak sunulacak. Eğitim detayları ve başvuru için katılımcılar GAGİAD web sitesini ziyaret edebilirler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.