Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAHİB Başkanı Kaplan’dan bayram mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan, Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:26
Kaynak: İHA
GAHİB Başkanı Kaplan’dan bayram mesajı

Kaplan, yayımladığı mesajda, bayramın yeryüzünde dökülen kanların ve akan gözyaşlarının durmasını vesile olmasını diledi. Dünyanın birçok ülkesinde savaş, iç savaş, terör ve kıtlık nedeniyle insanların zor günler geçirdiğini anımsatan Kaplan, şöyle devam etti:

"Ramazan boyunca tutulan oruçlarla aç ve açıkta kalan insanların durumlarını daha iyi anladık. Bu şuurla mazlum milletlere el uzatmamız gerektiğine inanıyorum. Ülke olarak her zaman zorluk ve sıkıntı içerisinde olan ülkelere el uzatılıyor. Bu bayramda da bombaların altında bayram yapan insanların varlığını biliyoruz. 6 yıldan beri Suriye'de Müslüman kanı dökülüyor. Milyonlarca insan işini, aşını, yurdunu ve yuvasını terk etmek zorunda kaldı. Bu bayramda da silah gölgesinde bayram yapıyorlar. Ramazan Bayramı'nın mazlumların çektiği sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını diliyorum."

"Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan ramazanı" geride bırakan İslam aleminin bayram yaptığını belirten Kaplan, "İslam Âleminin, vatandaşlarımızın iş dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.