Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyeti hak ettik

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 3-1 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Rakimizden daha iyiydik ve galibiyeti hak ettik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2020 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 16:45
Kaynak: İHA
Galibiyeti hak ettik

Kulübüyle 4 aylık daha kontratının kaldığını söyleyen Rumen teknik adam, alınan galibiyetle ilgili "Bu kene galibiyet vermemiz gerekiyordu" açıklamasını yaptı.

Gaziantep FK, Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek puanını 21'e çıkardı. Bu sonuçla ligde maç fazlasıyla dördüncü sıraya yerleşen Gaziantep FK'da Teknik Direktör Marius Sumudica karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zor bir maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Sumudica, "Lige renk katan ve iyi futbol oynamaya çalışan ekiplerden birisiyiz. Takım olarak iyi bir performans ortaya koyduk. Bugün rakibimizden daha iyiydik. Tatiksel olarak iyi hazırlandık. Bu galibiyeti hak ettik. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti ve sonunda galibiyeti aldık. Oyuna 3-5-2 sisteminde başladık ve rakibimiz, Thiam'ı oyuna alınca biz de taktiğimiz değiştirdik ve buna önlem aldık. Sonucunda da kazandık. Yaklaşık bir yıldır sahamızda puan kaybetmiyoruz. Son 20-21 maçtır yenilmeyen ve gol atan bir ekibiz. Bu galibiyeti hak ettik ve daha fazlasını da hak ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.