Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN danışma bürosu kurdu

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2018 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:07
Kaynak: İHA
GAÜN danışma bürosu kurdu

2018-2019 Eğitim öğretim yılı kayıtları Gaziantep Üniversitesi (GAÜN)’de yoğun bir ilgi ve heyecanla başladı. 2018 YKS Yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri sonrasında kayıt için Gaziantep’ten ve il dışından gelen öğrenciler ve yakınları sabahın erken saatlerinden itibaren kayıtlarını yaptırıyor.

GAÜN’de kayıt döneminde işlemlerin kolaylıkla gerçekleştirilmesi için öğrenci ve velilere yönelik düzenlemeler yapıldı. Gaziantep Üniversitesi’ne (GAÜN) kayıt için gelen öğrenci ve velilere yardımcı olmak amacıyla şehirlerarası otobüs terminaline “GAÜN Danışma Bürosu” kurularak hizmet vermeye başladı.

Gaziantep Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler, Merkez Kampüste yapılan kayıt işlemleri öncesinde otogarda kurulan danışma bürosunda görevli personel tarafından kayıt işlemleri öncesi bilgilendiriliyor.

Türkiye’nin dört bir yanından kayıt yaptırmak üzere Gaziantep Üniversitesine gelen öğrenci ve velilerinin otogardan merkez kampüse kadar daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla kayıt tarihleri süresince Gaziantep Üniversitesi tarafından servis tahsis edilerek ulaşımları sağlanıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.