Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN öğrencilerinden teknik gezi

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:19
Kaynak: İHA
GAÜN öğrencilerinden teknik gezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Burcu Buyuran ve Bölüm Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşe Akbulut Mete tarafından Lojistik Programı öğrencilerinin katılımıyla İskenderun LimakPort Uluslarararası Liman İşletmeciliğine teknik gezi düzenlendi. 

Teorik olarak gördükleri deniz taşımacılığının pratikte nasıl yürütüldüğünü görebilmek amaçlı düzenlenen gezi ile Lojistik bölümü öğrencileri hem liman işletmeciliği kavramını hem de işleyiş aşamalarının nasıl yürütüldüğünü, kullanılan belgeleri ve ilgili elleçleme ekipmanlarını yerinde gördü.

Limakport Eğitim Şefi Suat Yaşar Dikkaya tarafından Limakport firma tanıtımı, operasyon süreçleri ve yatırım planları ile ilgili temel bilgiler verildikten sonra, deniz taşımacılığı ile ilgili önemli kavramlar örnekler ile anlatıldı. Limakport Satış Sorumlusu Nilay Güngör tarafından öğrencilere operasyon sahası gezdirilerek elleçleme ekipmanları ayrıntılı olarak açıklandı.

Limakport Satış Sorumlusu Nilay Güngör, şehir dışından ilk olarak GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nun teknik gezi kapsamında Limakport’a ziyarette bulunduğunu, bu ziyaretlerin devam etmesinin kendilerini memnun edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.