Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN veteriner bölümü öğrencileri sahaya indi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri, İslahiye Kozdere Mahallesi’nde yer alan inek çiftliğine teknik gezi düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:34
Kaynak: İHA
GAÜN veteriner bölümü öğrencileri sahaya indi

GAÜN Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Bal ve Öğr. Gör. İzzettin Güler’in koordinatörlüğünde öğrenciler, sığırlarda genel muayene ilkeleri (inspeksiyon, oskültasyon, palpasyon), kan alma ve rektal muayene konularında uygulama fırsatı buldu.

GAÜN Veterinerlik Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Ali Bal, öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar döneminde ‘Temel Laboratuvar Uygulamaları II’ dersi kapsamında dönem boyunca bölgede bulunan hayvan çiftliklerine teknik gezi düzenleyerek öğrencilerin bilgi ve deneyimlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

GAÜN İslahiye İMYO Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. H. Ahmet Deveci ise, “Öğrencilerimizin sahaya hazırlanmasında teknik gezi ve uygulamalar çok önemli. Bu nedenle hocalarımız öğrencileri bölgede bulunan çiftliklere götürerek öğrencilerin bilgi ve deneyimlerine büyük katkı sağlıyorlar, kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.