Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’DE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gaziantep Eğitim Fakültesi Dekanlığı ile Mustafa Gürbüz Necat Bayel Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında, eğitim hizmetleri ile sosyal ve kültürel alanlarda işbirliği protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:43
Kaynak: İHA
GAÜN’DE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

GAÜN Gaziantep Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Özmantar ve Mustafa Gürbüz Necat Bayel Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kara tarafından Gaziantep Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nda bir araya gelerek imzalanan protokolle iki kurum arasında beş yıllık iş birliği başladı.

İmzalanan protokolde, Mustafa Gürbüz Necat Bayel Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine mesleki tanıtım, eğitimin niteliği ile ilgili seminer, panel ve konferanslar için akademisyen temini, üniversite eğitim ortamını tanıtıcı çalışmalar yapılması öncelik olarak belirlendi. Uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürüterek, eğitim hizmetlerinin niteliğini arttırmak; eğitim programlarının geliştirilmesi, öğretmen yeterliliklerinin uygulamalı eğitim faaliyetleriyle arttırılması, mezun olma durumuna gelmiş öğretmen adaylarına mesleki tecrübe kazandırılması ve ailelerin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunması gibi birçok konuda işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Gaziantep Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Özmantar, öğretmen ve öğrencilerin eğitim süreçlerinde yapılacak bu ve benzeri işbirliklerinden duydukları memnuniyeti belirterek, eğitim ve bilime sağlayacakları katkılardan dolayı mutluluklarını dile getirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.