Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’DE GAZİANTEP, ÜNİVERSİTE TERCİH VE KARİYER GÜNLERİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mâvera Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Gaziantep, Üniversite Tercih ve Kariyer Günleri ile öğrenciler geleceklerine yön verecek. İki gün sürecek olan kariyer günleri kapsamında 35 üniversite stant açtı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:06
Kaynak: İHA
GAÜN’DE GAZİANTEP, ÜNİVERSİTE TERCİH VE KARİYER GÜNLERİ

Artı Fuarcılık Organizasyon Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilen; Gaziantep, Üniversite Tercih ve Kariyer Günleri hakkında bilgi veren Artı Fuarcılık Genel Koordinatörü Oğuzhan Aydın, organizasyonun Artı tercih markasıyla Gaziantep’te ilk yılı olduğunu belirterek, Gaziantep genelindeki okulların lise son sınıf öğrencilerinin kariyer günlerini ziyaret ettiğini söyledi.

BİLGİLENDİRİCİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Kariyer Günleri kapsamında lisans programları, meslek bölüm tanıtım atölyelerinin gerçekleşeceğini ve bunun öğrenciler için önemli olduğunu ifade eden Aydın, “Tıp, diş hekimliği, hukuk, mimarlık, psikoloji, mühendislik fakülteleri gibi birçok bölümün akademisyenleri tarafından öğrencilerimize bilgilendirici atölye çalışmaları yapılıyor. Aynı zamanda Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlığı ve motivasyonla ilgili genel konferanslar da var. Öğrencilerimiz hem üniversitenin stantlarını geziyorlar hem de konferansları takip ediyor, atölyelere ücretsiz olarak iki gün boyunca katılabilecek. Öğrencilerimizi, yaklaşan sınav tarihlerinde motive edebilmek, doğru tercih konusunda bilgilendirmek, meslek ve bölümleri tanımalarını sağlamak amacındayız” şeklinde konuştu.

GAÜN STANDINA YOĞUN İLGİ

Devlet ve vakıf üniversitelerinden toplam 35 üniversitenin stant açtığı kariyer günlerinde, Gaziantep Üniversitesi’nin standı öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Yükseköğretime girecek öğrenci, veli ve rehber öğretmenlere Gaziantep Üniversitesi’nde bulunan fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve bölümlerin yanı sıra sosyal-kültürel imkânlar, öğrenci kulüpleri, yurt ve burs olanakları hakkında bilgi verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.