Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’DE MEDYA OKUR-YAZARLIĞI EĞİTİMİ

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2018 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:12
Kaynak: İHA
GAÜN’DE MEDYA OKUR-YAZARLIĞI EĞİTİMİ

“Eleştirel Medya Okur-Yazarlığı” (A HealtySuspicion of theText: Critical Media Literacy in theDigital Age) konulu eğitim, ABD Büyük Elçiliğinden Eğitim Fakültesi Ateşesi David Fay tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mavera Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleşti. 

David Fay, medya da karşımıza çıkan metinlere eleştirel bir yaklaşım sergilememiz gerektiğine değindi. Eğitime, GAÜN İngiliz Dili Anabilim Dalı 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Yüksek Lisans öğrencilerinin yanı sıra, Regional English Language Programs Koordinatörü Aycan Yaman Esen, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Melike Özyurt, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Filiz Yalçın Tılfarlıoğlu ve Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğretim Üyeleri katıldı.

Program sonunda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Melike Özyurt ve Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Filiz Yalçın Tılfarlıoğlu tarafından Eğitim Fakültesi Ateşesi David Fay ve Regional English Language Programs Koordinatörü Aycan Yaman Esen’e çiçek ve hediye takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.