Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’DE PERSONELE BELGE

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Amfi Tiyatroda Akademik Personel Belge Takdim Töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2023 15:00
Kaynak: İHA
GAÜN’DE PERSONELE BELGE

Belge taktim töreninde; Gaziantep Üniversitesi’nde yeni göreve başlayan, ünvan alan, 25 hizmet yılını dolduran, emekli olan akademik personele belgeleri takdim edildi.

Programda aynı zamanda, bilim ödülü alan Gaziantep Üniversitesi öğretim elemanları Prof. Dr. Mehmet Sönmez, Doç. Dr. Tuğba Taşkın Tok, Doç. Dr. Ömer Bayrak, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Destek ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Salih Sönmezdağ’a ve profesörlüğe atanan 16, doçentliğe atanan 39, Dr. Öğretim Üyeliğine atanan 46, 25 hizmet yılını dolduran 6 ve emekli olan 7 akademik personele belgeleri verildi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

GAÜN’de görev yapan idari personel için Yeni Meydanda düzenlenen törende konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür idari personellerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Konuşan, tartışan ama birbirini incitmeden fikirlerini açıkça ortaya koyan büyük bir aileyiz. Bu ailede herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığına inanıyorum. En alt kademeden en üst yöneticisine kadar üniversitemizin bu kaliteyi korumasında herkesin payı büyük. Dolayısıyla idari personelinden akademik personeline kadar üniversitemize katkı sağlayan, huzur ve barış içerisinde bu kalitesini koruyan tüm personelime hepiniz adına teşekkür ediyorum. Bu büyük aileyi ileriye götürürken hep beraber daha kaliteli, daha yaşanabilir bir kampüs ve aynı zamanda yemyeşil ormanlarında iyi eğitim almış, ahlaklı, milli manevi değerlerine bağlı öğrencilerimizle birlikte geleceğe doğru yürüyoruz.”

İDARİ PERSONELE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

GAÜN Yeni Meydanda gerçekleştirilen 46. Kuruluş Yıl Dönümü Programında da idari personellere belgeleri verildi. Programda; 2018-2019 açıktan atanan 29, naklen atanan 21, 25 hizmet yılını dolduran 45 idari personel ile emekli olan 13 kişiye ve vefat eden idari personellerden Togay Boran Gökpınar ve Ahmet Yorulmaz’ın yakınlarına belgeleri takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.