Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’LÜ ÖĞRENCİLER KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE YAPTIRDI

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri "Kütüphanede Kelebek Etkisi" projesi kapsamında, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencileri Arslanlı Köyü İlkokulu’nda kütüphane kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:52
Kaynak: İHA
GAÜN’LÜ ÖĞRENCİLER KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE YAPTIRDI

Kütüphanenin açılışında konuşan Oğuzeli Kaymakamı Batuhan Bingöl, kütüphane kuran öğrencileri kutlayarak, “Bu duyarlılığı, farkındalığı ve görünmeyenleri gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız ve Rektörümüze çabaları için teşekkür ediyorum” dedi. Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise, öğrencilerin bu tür duyarlı projelerin hayata geçirilmesinde her zaman yanında olacaklarını belirterek, “Kaymakamlığımız, belediyemiz ve üniversitemizle birlikte bu projeyi devam ettirelim” diye konuştu.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise Gaziantep Üniversitesi’nin bir markası olan Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin minik öğrencileri kütüphaneyle buluşturdukları için mutlu olduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Gür, “Öğrencilerimiz, bu köyde kitap okuma aşkıyla yanan küçük yavrucaklarımıza hem kitaplık kurdu, hem de kütüphane mekânı oluşturdu. Bu anlamlı girişimlerinden dolayı öğrencilerim adına gurur duyuyor onlara yol gösteren hocalarımızı da tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel projelerde protokol ile bir arada bulunmayı istiyoruz” dedi.

Açılışta, protokol tarafından öğrencilere hediyeler verildi, ayrıca pasta kesildi. Arslanlı İlköğretim Okulu Kütüphanesi’nin açılışına, Oğuzeli Kaymakamı Batuhan Bingöl, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, İlçe Jandarma komutanı Yunus Göl, İlçe Emniyet Amiri Şefik Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Yüksel ve GAÜN Oğuzeli MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Karahan katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.