Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZDAŞ, İslahiye ve Nurdağı'nda altyapı çalışmalarına devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:11
Kaynak: İHA
GAZDAŞ, İslahiye ve Nurdağı'nda altyapı çalışmalarına devam ediyor

 

 

 

 

Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde doğal gaz dağıtımına başlayan GAZDAŞ, altyapı çalışmalarını sürdürerek ilçelerdeki imarlı bölgelerin yüzde 100'üne doğal gaz kavuşturmayı hedefliyor. GAZDAŞ Gaziantep Batı İşletmeler Müdürü Sinan Furat, vatandaşların abonelik işlemlerini ve tesisatlarını havalar soğumadan yaptırmalarını tavsiye ediyor.

 

 

GAZDAŞ, altyapı kurulumlarının yüzde 80'inini geçen yılın Kasım ayında tamamlayarak doğal gaz sunmaya başladığı İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki 2018 yılı altyapı çalışmalarını Nisan ayından bu yana sürdürüyor. Özellikle kış aylarında hava kirliliğinin azaltılması ve doğal gazın konforundan tüm ilçe halkının faydalanması için çalışmalarına aralıksız devam eden GAZDAŞ, halkı bilgilendirme toplantıları ve sunduğu özel kampanyalarla da doğal gaza geçişi kolaylaştırıyor.

 

Havaların düzelmesiyle birlikte Nurdağı ve İslâhiye'nin tamamına doğal gaz şebekesini ulaştırabilmek için altyapı kurulumlarını hızlandırdıklarını ifade eden GAZDAŞ Gaziantep Batı İşletmeler Müdürü Sinan Furat, "Geçtiğimiz Kasım ayından bu yana İslâhiye ve Nurdağı ilçelerimiz, Gaziantep'in merkezinde olduğu gibi doğal gaz konforu ve temizliğinden faydalanıyor. Bu ilçelerimizde altyapının ulaşmadığı bir nokta kalmasın diye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğal gazı halkımızın hizmetine sunmakla yetinmiyoruz. Halkı bilgilendirme toplantıları düzenleyerek, doğal gaz aboneliği ve kullanımı hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz. İlk bilgilendirme toplantılarımızı Nurdağı ve İslahiye Kaymakamlıklarında yaptık. Bu çalışmaları bütün kurumlarımızla yapmayı planlıyoruz. Doğal gaza geçen vatandaşlarımız bir yılda 1.200 TL'ye kadar tasarruf edebiliyor. Hedefimiz ilçelerimizdeki bütün vatandaşlarımızın doğal gazın ekonomisinden ve konforundan faydalanmalarını sağlamak" açıklamasında bulundu.

 

 

"Doğal gaza havalar soğumadan geçmek lazım"

Her iki ilçede de doğal gaza yoğun bir ilgi olduğunu belirten Furat, kışa doğru talebin daha da artabileceğine dikkat çekerek vatandaşları doğal gaza geçişlerini yılsonuna bırakmamaları uyarısında bulundu. "Kolay Abonelik" sistemiyle doğal gaz başvurularının GAZDAŞ tarafından yetkilendirilmiş tesisat firmaları üzerinden de yapılabildiğini kaydeden Furat, "Nurdağı ve İslâhiye'de hali hazırda GAZDAŞ tarafından 3 adet sertifikalandırılmış tesisat firması bulunuyor.Bu firmalar üzerinden de online başvuru süreci başlatabiliyoruz. Vatandaşlarımızın tesisat dönüşümünde sorun yaşamamaları için iç tesisatlarını da GAZDAŞ tarafından yetkilendirilmiş firmalara yaptırmaları önemli. Ayrıca tesisatlarını yaptıracakları firmalar ile öncelikle sözleşme imzalamaları gerekiyor" dedi.

 

Doğal gaza geçmek isteyenlere 48 aya kadar taksit imkanı

GAZDAŞ, finans kurumlarıyla sağladığı özel işbirlikleriyle vatandaşların doğal gaza geçişini kolaylaştırıyor. GAZDAŞ'ın QNB Finansbank'ın iştiraki olan Hemenal Finansman A.Ş. ile anlaşma yaparak kredi kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya ile tesisat dönüşümlerinde isteyenler ödemelerinde 48 aya kadar taksit imkânı sağlıyor. Doğal gaz kurulumu yaptırmak isteyenlere ayrıca abonelik bedellerinde kredi kartına 6 ay taksit yapılabiliyor.

 

İç tesisat konusunda yetkili firmalar GAZDAS.com web sitesinde Gaziantep Bölgesi seçilip İç Tesisat bölümüne girilerek veya GAZDAŞ İşletme Müdürlükleri aranarak öğrenilebilir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.