Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep eğitimde önemli bir markaya daha kavuşuyor

Gaziantep’te kurulduğu günden bu yana kentteki eğitim hayatına uluslararası bir bakış açısı kazandıran Pozitif Ayrıntı Okulları, 100 yıllık tecrübesiyle Türkiye’de 30 noktada hizmet veren Gaziantep Amerikan Kültür Koleji ile güçlerini birleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:07
Kaynak: İHA
Gaziantep eğitimde önemli bir markaya daha kavuşuyor

2011 yılında Gaziantep’te TUDEM Dershanesi olarak eğitim sektörüne hizmet vermeye başlayan, 4+4+4 eğitim sistemine geçiş ve dershanelerin okula dönüştürülmesiyle bünyesinde Temel Lise, Ortaokul ve İlkokulu bulunduran Pozitif Ayrıntı Okullarını kurduklarını belirten Pozitif Ayrıntı Okulları Kurucusu Mustafa Deveci, “Türk Milli Eğitimin belirlemiş olduğu çağdaş, demokratik, laik, milli ve manevi duyguları yüksek, önce ailesini, vatanını, bayrağını, milletini seven teknolojiye, çağa uygum ve ayak uydurabilen nesilleri geleceğe hazırlamaya yönelik çaba içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

Yenilikçi eğitim-öğretim anlayışı ile Gaziantep’te özel eğitim alanına yeni bir soluk getirdiklerini söyleyen Pozitif Ayrıntı Okulları Genel Müdürü Ahmet Özmermer ise, “Pozitif Ayrıntı Okulları olarak Gaziantep’te kısa sürede eğitim alanında büyük yok kat ettik. Kenti eğitim alanında daha ilerleye taşıyacağına inandığımız Türkiye’de eğitim sektörünün öncülerinden olan Gaziantep Amerikan Kültür Koleji okullarıyla yaptığımız protokol neticesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında çağın gereksinimlerini eksiksiz karşılayan modern yapıdaki yeni okul binamızın da Gaziantep Amerikan Kültür Koleji olarak eğitim hayatımıza devam edeceğiz. Pozitif Ayrıntı Okulları olarak güçlü eğitim kadrosuyla yakaladığımız başarı çıtasını Gaziantep Amerikan Kültür Koleji ile daha üst seviyelere çıkaracağız” dedi.

İNGİLİZCE EĞİTİMİNE AĞIRLIK VERECEĞİZ

Özmermer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “2017-2018 eğitim-öğretim yılında Özel Pozitif Ayrıntı Okulları olarak Ortaokul ve Lise olarak eğitim-öğretimize devam edeceğiz. Pozitif Ayrıntı Okullarımızda geleceğin nesillerini yetiştirmeye yönelik özgüveni yüksek, kendini ifade edebilen sosyal ve kültürel alanda söz sahibi olan yeni nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Okullarımızda sosyal anlamda öğrencilerimize satranç, akıl oyunları, folklor ve gitar gibi eğitimlerimizin gelişimlerini sağlıyoruz. Bunun yanı sıra ders süresi olarak İngilizce eğitimine de daha fazla ağırlık vereceğiz. Eğitim-öğretimi planlarken olmazsa olmazlarımızdan birisi velilerimizin eğitimizin bir parçası olmasını sağlamak olacaktır. Eğitimde en önemli üç unsur veli, öğretmen ve öğrenci ilişkisidir” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.