Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep FK ilk kez gol yemedi

Süper Lig’de oynadığı 13 maçında tamamında ağlarında gol gören Gaziantep Futbol Kulübü, 14. haftada 0-0 sona eren Konyaspor müsabakasında kalesini ilk kez gole kapamış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:20
Kaynak: İHA
Gaziantep FK ilk kez gol yemedi

Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. İlk 13 haftanın tamamında kalesinde gol gören Gaziantep temsilcisi, Konyaspor maçıyla birlikte ilk kez bir müsabakayı gol yemeden bitirdi. Şimdiye kadar kalesinde toplam 24 gol gören ve tüm maçlarda rakiplerine geçit veren tek takım olarak farklı bir istatistiğe imza atan Gaziantep Futbol Kulübü, böylece şansızlığını da kırmış oldu.

Gaziantep FK, ligin ilk 13 haftasında Fenerbahçe (5-0), Gençlerbirliği (4-1), Sivasspor (1-1), Beşiktaş (3-2), Rizespor (1-2), Göztepe (1-1), Başakşehir (1-2), Trabzonspor (4-1), Alanyaspor (1-1), Ankaragücü (1-2), Galatasaray (0-2), Antalyaspor (1-1) ve Denizlispor (1-2) oynadığı maçların hepsinde gol yedi.

4 HAFTALIK GALİBİYET HASRETİ

Konyaspor maçının ardından ardından hem zorlu bir deplasmandan puan çıkarmanın hem de kalesini ilk kez gole kapatmanın sevincini yaşayan Gaziantep, pazar günü oynayacağı Kayserispor mücadelesiyle de 4 haftalık galibiyet hasretine son vermek isteyecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.