Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Kolej Vakfı’nda 19 Mayıs coşkusu

Dünya genelinde Türkiye’de de etkisini sürdüren coronavirüs salgını önleme tedbirleri kapsamında bu yıl Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri evlerde ve balkonlarda kutlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2020 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:32
Kaynak: İHA
Gaziantep Kolej Vakfı’nda 19 Mayıs coşkusu

GKV Özel Ortaokulu ve Liseleri de telekonferans sistemiyle düzenlenecek bir birinden farklı etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

19 Mayıs Atatürk’ün anma, Gençlik ve Spor etkinlikleri hazırlıklarına hız veren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrenciler için hazırlanan hediye paketlerini kuryelerle evlerine gönderdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında da kutlamaları bir birinden farklı etkinliklerle gerçekleştirmeye hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kutlamalarda kullanılmak üzere öğrencilere okul idarecilerinin yazdığı kutlama mesajlarını içeren mektuplar, bayraklar, tişört, şapka, afiş ve çeşitli hediyelerden oluşan hediye paketleri hazırlayarak kuryelerle evlerine ulaştırdı. Coronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde evlerinde bayram kutlamaya hazırlanan gençler için bir birinden farklı etkinlik hazırlandığını da ifade eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını geçtiğimiz yıllarda ki coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Gerek Milli Eğitim Bakanlığımızın koordine ettiği kutlama programları çerçevesinde öğrencilerimizle birlikte aynı coşkuyu yaşayacağız. Coronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde evlerinden kutlamalara katılacak öğrencilerimiz için büyük bir titizlikle hazırladığımız çeşitli hediyeleri kuryelerle gönderdik. Bu yıl teknolojiyi kullanarak birçok etkinliğimizi telekonferans sistemiyle öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Çeşitli yarışmalar, şiir ve müzik dinletilerinin de yer alacağı etkinliklerimizle 101 yıl önceki ruh ve inançla kutlamalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

GENÇLER COŞKULU KUTLAMALARA HAZIRLANIYOR

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşamaya hazırlanan gençler bu yıl her zamankinden farklı bir şekilde kutlamaları evlerinde ve balkonlarda gerçekleştirecek. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu ve Liseleri öğrencileri de kutlamalara okullarının koordinasyonu ile katılarak etkinliklerde aktif rol almaya hazırlanıyor. Öğrenciler kendilerine gönderilen hediye paketlerini alarak evlerini ve balkonlarını Türk bayraklarıyla süslemeye başladı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bu yıl telekonferans sistemiyle öğrencilerine ulaşarak bir birinden fraklı etkinliğe imza atacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.