Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Minik Yıldızlar’dan tedbirli mezuniyet töreni

Mezuniyet töreni, koronavirüsten dolayı sosyal mesafe gözetilerek ve maske takılarak gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 06:05
Kaynak: İHA
Gaziantep Minik Yıldızlar’dan  tedbirli mezuniyet töreni

Gaziantep Minik Yıldızlar Kreş Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Klubü’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Mezuniyet töreninde, minik öğrenciler sosyal mesafelerini korurken maske takmayı da ihmal etmedi. Sadece mezun olan öğrencilerin hazır bulunduğu törende, aileler ve öğrencilerin yakınları sosyal mesafeyi koruyarak uzaktan izlediler.

Korona virüs salgının ülkemizde etkilerinin görülmesi ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar ile yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçilme kararı alınmıştı. Pandemi sürecinin devam etmesinden dolayı Gaziantep Minik Yıldızlar Kreş Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Klubü’nde Mart ayından bu yana uzaktan eğitim kararı alındı. Uzaktan eğitimlerini tamamlayan anasınıfı öğrencileri mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Pandemi sürecinden dolayı mezuniyet törenlerini ertelemek zorunda kaldıklarını dile getiren Gaziantep Minik Yıldızlar Kreş, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü Müdürü Gamze Talan, bu yıl mezuniyet örenini geçen yıllardaki gibi kalabalık ve gösterişli yapamadıklarını ifade etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gamze Talan, “Çocuklarımıza Atatürk, Millet, Vatan ve Bayrak sevgisini kazandırmayı taşıyan kurumumuz her fırsattan faydalanarak onların milli manevi, ahlaki bağımlılığını gelişmesine yardımcı olmayı amaç edindik. Kurumumuzda sevgi ve disiplin ilklerini benimseyerek oyun temelli öğretme metotlarımızla güler yüzlü, sabırlı yaklaşım tarzımızla onları geleceğe hazırlamaktayız.   Dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan evlatlarımızı sizler sevgiyle donatmayı hedeflerken, bizlerde onlara bu sevgiyi tamamlayacak ve hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermek için gayret gösteriyoruz. Nitekim çocukların temel eğitimi almada en hızlı öğrenme ve eğitilme çağları 0–6 yaş dönemidir. Böylesine önemli bir dönemde yavrularınızı bizlere güvenerek teslim etmeniz bizim için gurur verici olup, bu vebali yerine getirmek için gayretle çalıştığımıza emin olmanızı diliyorum”

Anasınıfı öğretmeni Cansu Türk da, “Öğrencilerimize bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyoruz. İyi şeyler kazandıklarını umuyoruz. Onlara çok çaba sarf ettik. Umarım başarılı olmuşuzdur. Bundan sonra sağlıklı günlerde yeni öğrencilerle yeni dönemlerde karşılaşmak istiyoruz. Bu dönemi böyle hüzünlü ama bir o kadar umutla kapatıyoruz” dedi.

Mezun olan öğrenciler mezuniyet belgelerini alarak kep attılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.