Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Ülkü Ocakları’ndan dev katılım

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da Doğumunun 100. Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş 3. Türk Gençlik Çalıştayı ve Kurultayı yapıldı. Yapılan kurultaya yüzbinler katılırken Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı büyük katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:46
Kaynak: İHA
Gaziantep Ülkü Ocakları’ndan dev katılım

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da Doğumunun 100. Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş 3. Türk Gençlik Çalıştayı ve Kurultayı yapıldı. Yapılan kurultaya yüzbinler katılırken Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı büyük katılım sağladı. Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran’ın başkanlığında binlerce Gaziantepli ülkücü genç Ankara’ya çıkarma yaptı.

“EN GÜZEL CEVABI VERDİK”

Kurultaya 140 bin kişinin katıldığının altını çizen Ülkü Ocakları Mehmet Fuat Yozbatıran Gaziantep teşkilatı olarak büyük katılım sağladıklarını söyledi. Yozbatıran “ Biz bu davaya olan sevdamızı, inancımızı ve bağlılığımızı en güzel meydanlarda dile getiriyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin doğumunun 100. yılında genel merkezimiz tarafından tertip edilen bu çalıştaylada üzerimize oynanan oyunlara en güzel cevabı verdiğimizi düşünüyorum. Bizim davamız Allah davasıdır bitti diyenlerin, artık ayağa kalkamaz diyenlerin 140 bin bozkurttu gördükten sonra elbet dizlerinin bağı çözülmüştür. Şu çok iyi bilinmelidir ki kim ne söylerse söylesin bizim yolumuzda yönümüzde bellidir. Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un yanında, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emirinde cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde bu kutlu yolda bıkmadan usanmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.