Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gaziantep’e bir şeyler oluyor”

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2022 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:29
Kaynak: İHA
“Gaziantep’e bir şeyler oluyor”

“Gaziantep başta olmak üzere Ülke insanımız psikolojik çöküş içinde!” diyen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, konuyla ilgili Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Her gün kavgaların yaşandığı, saldırı olaylarının, bunalım haberlerinin gündelik hayatımızda sıradanlaştığı bir dönemdeyiz” ifadelerini kullandı. 

“Yaşanan ekonomik krizle birlikte, zor günler geçiren vatandaşın psikolojisinin bozulduğu, son zamanlarda art arda meydana gelen intihar vakalarının, ölümlü olayların, kadın cinayetlerinin, pitbull saldırılarının yaşandığı bir ülke, bir kent haline geldik” diyen Yılmazkaya, “Ülkede işsizlik almış başını gidiyor. İcra daireleri dosyalarla, muhtarlıklar icra tebligatlarıyla dolmuş taşıyor. Türkiye ortalamasının üzerinde işsizlik oranının yaşandığı "şampiyon şehir" denilen Gaziantep ilinde insanlarımız evine ekmek götüremiyor. İçinde olduğumuz bu kötü süreç insanların psikolojisini bozmuş durumda” ifadelerini kullandı.

“Gaziantep İlimizde ve Türkiye genelinde artış gösteren intihar vakalarından, kadın cinayetlerinden, uyuşturucu kullanımından, Suriyeli çatışmalarından, pitbull saldırılarından, büyük bir endişe duymaktayım” diyen Yılmazkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Sadece, Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde meydana gelen intihar vakaları sonucunda yaşanan ölümler, kadınlara yönelik saldırılar sonucu kayıp giden nice canlar var!

Bunların hesabını kim verecek?

Vatandaş işsizlikle, borçlarla, yüksek faizlerle, yüksek enflasyon ve icralar nedeniyle psikolojik bir sarmalın içine girmiş durumda.

"Şampiyon şehir" denilen Gaziantep'te hemşerilerim işsizlikle mi uğraşsın, borçlarla mı uğraşsın, faizlerle mi uğraşsın yoksa icralarla mı? Borcunu ödeyemeyen, evine ekmek götüremeyen vatandaşlar intihar ediyor!” ifadelerini kullandı.

BUNLARIN VEBALİNİ KİM ÖDEYECEK?

Yılmazkaya, “Borcunu ödeyemeyen, evine ekmek götüremeyen vatandaş bunalımda!

İntihar eden, boşanan, yok olup giden nice aileleri var!

Bunların vebalini kim ödeyecek?

Gaziantep İlimizde ve Türkiye genelinde artış gösteren intihar vakalarından, kadın cinayetlerinden, uyuşturucu kullanımından, Suriyeli çatışmalarından, pitbull saldırılarından, büyük bir endişe duymaktayım. Memleketimiz iyice garipleşti.

BUNUN TEK SORUMLUSU ÜLKEDEKİ KÖTÜ SİYASİ YÖNETİMDİR! 

Duyarlı bir hükümetin vatandaşın haklı isyanına kulak vermesi, daha gerçekçi ekonomik politikalarla esnafımıza, işsiz vatandaşımıza sahip çıkması ve insanımızı bu psikolojik çöküşten kurtarması gerek!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.